Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Do polievok, gulášov, zemiakových placiek a fašírok.
Zloženie: Majoránka
Upozornenie: Bez glutamánu sodného.
Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla.
Obsah: 20 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Grešík Majoránka 15 g Do polievok, gulášov, zemiakov a fašírok. Zloženie : Majoránka vňať drhnutá. Do polievok, gulášov, zemiakov a fašírok.
Produkt Grešík Majoránka 15 g označuje EAN kód 8595122340988.
Kategória | Korenie |
EAN | 8595122340988 |
Do polievok, gulášov, zemiakových placiek a fašírok. | | Zloženie: Majoránka | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 20 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Na všetky druhy mletého mäsa. Na pečenie a grilovanie. | | Zloženie: Lahôdková paprika, majoránka, cesnak, čierne korenie, petržlen list, cayennské korenie mleté. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného
Majoránka skvelo dochutí mleté mäso, fašírky, guláš a rôzne druhy polievok. | Zloženie:majoránka vňať drvená. Bez glutamanu sodného
Do polievok, gulášů, zemiakových placiek a fašírok.Zloženie: majoránka vňať drvená | Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korení a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Všetko korenie je bez glutamanu sodného
GRIZLY Majorán drhnutý 15 g | | V sade korenia vo vašej kuchyni by majoránka rozhodne mala mať svoje pevné miesto. Vedeli to už starí Egypťania, Gréci a Rimania, ktorí ju hojne využívali a odkiaľ sa neskôr rozšírila aj do našich pokrmov. Tie doladila k dokonalosti svojou korenenou
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30
Chlebové korenie. | | Zloženie: Rasca plod, fenikel plod, koriander plod. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: 1 - 2 lyžičky na 1 kg múky (podľa chuti).Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenie a veľmi priaznivou cenou v pomere k
Grešík Korenie cayenské mleté 40 g | | Capsicum frutescens - typické použitie do ázijskej a juhoamerickej kuchyne. | | Zloženie : Chilli mleté - stredne štipľavé 100%. | | Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. | Korenie, ktoré určite oceníte, pokiaľ máte radi
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10%), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenikel, škorica, citrónová kôra, senovka, zázvor, čierne korenie, badián, klinčeky. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Poznajte rozmanitosť 6 druhov korenie bez soli a glutamanu sodného. |
Chuť je výrazne korenistá, jemne štipľavá. Používa sa do zeleninových a mäsitých jedál, zvlášť v indonéskej kuchyni.
Majoránka pochádza pôvodne zo stredomorskej oblasti, v slovenskej kuchyni je majoránka veľmi obľúbená a často používaná
Chuť a vôňa indickej kuchyne. Bez glutamanu sodného. | 5 druhov korenia
Grešík Korenie na americké zemiaky 60 g | | Mierne pikantná zmes na pečené zemiaky. Na surové polovičky či plátky zemiakov, nie je potrebné použiť soľ. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu
Na sladkovodné aj morské ryby. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trtinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn, zázvor, korenie. | | | | Upozornenie: Bez
Do šalátov, majonéz, marinád, plniek do hydiny, omelet a tiež k nakladaniu zeleniny.Zloženie: estragon list
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie, petržlen, oregáno, bazalka, rozmarýn, tymián, muškátový
Na steaky a pečené mäsá. Jemne pikantné. | Zloženie. peper, paprika, kari (kurkuma,cibuľa, cesnak, horčica, chilli, koriander, rasca, zázvor, senovka semeno, fenykel), cibuľa, cesnak, paradajkový prášok, kurkuma, cukor, petržlen, muškátový oriešok, pažitka, majoránka, tymián,
Na prípravu perníkov a pečiva. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Zázvor sa hodí na pečenú hydinu, do azijskej kuchyne, strukovinových jedál i rybacej polievky. Pred použitím je možné zázvor namočiť asi na 2 hodiny vo vode a potom nasekať na kúsky. |
Do vareného vína, kompótov, mäsových jedál v ázijskej kuchyni. Ceylonská škorica má oveľa jemnejšiu chuť ako bežne používaná škorica čínska. | | Zloženie: Škorica ceylonská celá. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti