Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Chuť je výrazne korenistá, jemne štipľavá. Používa sa do zeleninových a mäsitých jedál, zvlášť v indonéskej kuchyni.
zloženie | plody peprovníku kubeba (Piper cubeba) |
balenie | 15 g |
Kategória | Korenie |
Chuť je výrazne korenistá, jemne štipľavá. Používa sa do zeleninových a mäsitých jedál, zvlášť v indonéskej kuchyni.
Ružový peper sa používa obdobne ako klasický čierny peper. Ružový peper je menej peprový, ale značne aromatický. | Zloženie: plody peprovca peruánského. Bez glutamanu sodného.
Čierny peper sa hodí prakticy na všetky druhy jedál, vrátane šalátov a polievok. | Zloženie: nedozreté bobule peprovníku. Bez glutamanu sodného
Ideálny do mlynčeka na peper. Osvieži vôňou, chuťou i farebnosťou všetky pokrmy. | Zloženie: čierny, zelený a biely peper celý, ružový peper celý | | Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korení a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Všetko korenie
Peper biely má jemnejšiu chuť než klasický čierny peper, hodí sa pre biele mäsá, omáčky, ale tiež do polievok. | Zloženie: celé zrelé plody peprovníka. Bez glutamanu sodného
Dodáva príjemne peprovo-kyslú chuť morským rybám, mäsovým minutkám a pikantným omáčkam. | Zloženie: oplodie citrónu (42 %), peper (37 %), prírodné citrónové aroma, cukor, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, kurkuma | Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou
Zmes peprov ideálny do mlynčeka na korenie. Oživý chuťovo i farebne všetky druhy jedál. | Zloženie: čiern,y zelený a biely peper celý, ružový peper celý. Bez glutamanu sodného
Peper cayennský mletý uplatnite predovšetkým v azijskej a juhoamerickej kuchyni pre prípravu pálivých jedál. | Zloženie: chilli mleté - stredne pálivé. Bez glutamanu sodného
Zelený peper je vhodný k dochuteniu ryb, šalátov, do omáčok a na všetky druhy mäsa. Zelený peper sa vyznačuje veľmi jemnou vôňou a chuťou. | Zloženie: nezrelé plody peprovníku. Bez glutamanu sodného
Rasca je korenie, ktoré nájde uplatnenie na pečených masách, slanom pečive a taktiež v polievkach. | Bez glutamanu sodného
Zázvor sa hodí na pečenú hydinu, do azijskej kuchyne, strukovinových jedál i rybacej polievky. Pred použitím je možné zázvor namočiť asi na 2 hodiny vo vode a potom nasekať na kúsky. |
Na steaky a pečené mäsá. Jemne pikantné. | Zloženie. peper, paprika, kari (kurkuma,cibuľa, cesnak, horčica, chilli, koriander, rasca, zázvor, senovka semeno, fenykel), cibuľa, cesnak, paradajkový prášok, kurkuma, cukor, petržlen, muškátový oriešok, pažitka, majoránka, tymián,
Nové korenie slúži k dochuteniu omáčok, polievok, k marinovaniu mäsa a taktiež k nakladaniu hub a zeleniny. | Zloženie: plod pimentovníka. Bez glutamanu sodného
Poznajte rozmanitosť 6 druhov korenie bez soli a glutamanu sodného. |
Šafrán je najdrahšie korenie na svete. Už malé množstvo výrazne ovonia a ochutí polievky, omáčky, ryžu aj jedlo z rýb a hydiny. Skuste pridat šafrán do rizota či kuracej polievky a kulinársky zážitok je zaručený! | Zloženie: šafrán siaty
Koriander uplatníte v thajskej a aj juhoamerickej kuchyni k dochuteniu omáčok, ale taktiež do mletého mäsa. | Zloženie: koriander plod celý. Bez glutamanu sodného
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30
Chuť a vôňa indickej kuchyne. Bez glutamanu sodného. | 5 druhov korenia
Do šalátov, majonéz, marinád, plniek do hydiny, omelet a tiež k nakladaniu zeleniny.Zloženie: estragon list
Tabasco sa používa k dochuteniu pálivých jedál predovšetkým v azijskej a juhoamerickej kuchyni. | Zloženie: chillies celé - veľmi pálivé. Bez glutamanu sodného