Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Nové korenie slúži k dochuteniu omáčok, polievok, k marinovaniu mäsa a taktiež k nakladaniu hub a zeleniny.
Zloženie: plod pimentovníka. Bez glutamanu sodného.
Produkt Valdemar Grešík - Natura s.r.o. Grešík Nové korenie celé 30g #5612139 je označený EAN kódom 8595122340896.
Kategória | Korenie |
EAN | 8595122340896 |
Nové korenie slúži k dochuteniu omáčok, polievok, k marinovaniu mäsa a taktiež k nakladaniu hub a zeleniny. | Zloženie: plod pimentovníka. Bez glutamanu sodného
Koriander uplatníte v thajskej a aj juhoamerickej kuchyni k dochuteniu omáčok, ale taktiež do mletého mäsa. | Zloženie: koriander plod celý. Bez glutamanu sodného
Struky vanilky si aj napriek svojej vysokej cene udržujú svoje miesto na trhu. Ak porovnáte vôňu a chuť vanilky s umelou náhradou (vanilkovým cukrom), pravdepodobne prestanete vanilkový cukor používať. Výhodou pravej vanilky je niekoľkonásobné použitie - kapsulu necháte niekoľko
Zmes korenia vhodná k dochuteniu špaget a iných cestovín, ale tiež možné použiť na pizzu či do talianskej kuchyne. | Zloženie: cibuľa, paprika, paradajkový prášok, oregano, bazalka, petržlen, cesnak. Bez glutamanu sodného
Rímsky kmín celý je veľmi výrazné korenie hodiace sa do mexickej, indickej a arabskej kuchyne. Chuť je veľmi výrazná a prenikavá. | Zloženie: rímsky kmín (šabrej kmínovitá). Bez glutamanu sodného
Zmes korenia na prípravu bylinkového masla. Stačí len zmiešať s maslom. | Zloženie: jedlá soľ (max. 26 %), oregáno, majoránka, petržlen, pažitka, cesnak, paprika, cukor. Bez glutamánu sodného
Saturejka je vhodná k dochuteniu hydiny, strukovinových jedál a dusenej kapusty. | Zloženie: saturejka vňať drtená. Bez glutamanu sodného
Zmes korenia na ryby vhodná k dochuteniu všetkých druhov ryb, sladkovodných aj morských. | Zloženie: jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citronová kôra, kurkuma, bôbkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn,
Rasca je korenie, ktoré nájde uplatnenie na pečených masách, slanom pečive a taktiež v polievkach. | Bez glutamanu sodného
Tymián je vhodný k dochuteniu ryb, pečeného i duseného mäsa. | Zloženie: tymián vňať drvená. Bez glutamanu sodného
Koreniaca zmes Grešík Adžika vychádza z originálnej kavkazskej receptúry, jedná sa o veľmi jemne pálivú koreniacu zmes, kde v zložení najdete: papriku, koriander, kôpor, soľ, cesnak, bazalku, pískavicu, mätu, bôbkový list, majoránku celer, petržlen, saturejku, chilli. Výrobok
Poznajte rozmanitosť 6 druhov korenie bez soli a glutamanu sodného. |
Zmes korenia Piri-Piri je jemne pálivé korenie vhodné na mäso a omáčky. | Zloženie: chilli, cibuľa, paprika, peper, cesnak, morská soľ (5 %), trebuľka. Bez glutamanu sodného.
Zmes korenia tzatziki je vhodná predovšetkým do klasického šalátu, ale tiež do mliečnych výrobkov. | Zloženie: cesnak, cibuľa, jedlá soľ(max. 19 %), peper, kôpor, kurkuma. Bez glutamanu sodného.
Chuť a vôňa indickej kuchyne. Bez glutamanu sodného. | 5 druhov korenia
Perníkové korenie je zmes vhodná do perníkov alebo iného drobného sladkého pečiva. koření vhodná k pečení perníků a jiných druhu typicky vánočních cukroví. | Zloženie: škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. Bez glutamanu sodného
Šafrán je najdrahšie korenie na svete. Už malé množstvo výrazne ovonia a ochutí polievky, omáčky, ryžu aj jedlo z rýb a hydiny. Skuste pridat šafrán do rizota či kuracej polievky a kulinársky zážitok je zaručený! | Zloženie: šafrán siaty
Tabasco sa používa k dochuteniu pálivých jedál predovšetkým v azijskej a juhoamerickej kuchyni. | Zloženie: chillies celé - veľmi pálivé. Bez glutamanu sodného
Tabasco sa používa k dochuteniu pálivých jedál predovšetkým v azijskej a juhoamerickej kuchyni. | Zloženie: chillies celé - veľmi pálivé. Bez glutamanu sodného
Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jedál Môžete ho využiť v pečive, azijskej kuchyni, ale tiež v káve či čaji, známe predovšetkým z arabských krajín. | Zloženie: celé plody pravého kardamomu. Bez glutamanu sodného. |
Zmes peprov ideálny do mlynčeka na korenie. Oživý chuťovo i farebne všetky druhy jedál. | Zloženie: čiern,y zelený a biely peper celý, ružový peper celý. Bez glutamanu sodného
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30