Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1,69 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Perníkové korenie je zmes vhodná do perníkov alebo iného drobného sladkého pečiva. koření vhodná k pečení perníků a jiných druhu typicky vánočních cukroví.
Zloženie: škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. Bez glutamanu sodného.
Tento produkt nájdete v skupine Zmesi korenia, vyrába ho značka Valdemar Grešík - Natura s.r.o., v ponuke predajcu Bomo.sk.
balenie | 20 g |
Kategória | Korenie, Zmesi korenia |
Značka | Valdemar Grešík - Natura s.r.o. |
E-shop | Bomo.sk |
Perníkové korenie je zmes vhodná do perníkov alebo iného drobného sladkého pečiva. koření vhodná k pečení perníků a jiných druhu typicky vánočních cukroví. | Zloženie: škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. Bez glutamanu sodného
Zmes korenia tzatziki je vhodná predovšetkým do klasického šalátu, ale tiež do mliečnych výrobkov. | Zloženie: cesnak, cibuľa, jedlá soľ(max. 19 %), peper, kôpor, kurkuma. Bez glutamanu sodného.
Zmes peprov ideálny do mlynčeka na korenie. Oživý chuťovo i farebne všetky druhy jedál. | Zloženie: čiern,y zelený a biely peper celý, ružový peper celý. Bez glutamanu sodného
Zmes korenia vhodná k dochuteniu špaget a iných cestovín, ale tiež možné použiť na pizzu či do talianskej kuchyne. | Zloženie: cibuľa, paprika, paradajkový prášok, oregano, bazalka, petržlen, cesnak. Bez glutamanu sodného
Zmes byliniek a korenia vhodná predovšetkým do polievok, ale taktiež do omáčiek. | Zloženie: paštrnák, pór, celer list, pažitka, ligurček list, rasca. Výrobok obsahuje celer. Bez glutamánu sodného
Zmes korenia na prípravu bylinkového masla. Stačí len zmiešať s maslom. | Zloženie: jedlá soľ (max. 26 %), oregáno, majoránka, petržlen, pažitka, cesnak, paprika, cukor. Bez glutamánu sodného
Ideálny do mlynčeka na peper. Osvieži vôňou, chuťou i farebnosťou všetky pokrmy. | Zloženie: čierny, zelený a biely peper celý, ružový peper celý | | Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korení a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Všetko korenie
Trebuľka je korenie vhodné predovšetkým do polievok, bylinkového masla, bešamelových omáčiek. | Zloženie: Trebuľka. Bez glutamanu sodného
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10%), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenikel, škorica, citrónová kôra, senovka, zázvor, čierne korenie, badián, klinčeky. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Chakalaka je zmes korenia pochádzajúca z južnej Afriky. Chakala je stredne pálivá a je vhodná predovšetkým k dochuteniu mäsa, dusenej zeleniny a rôznych pikantných omáčiek. | Zloženie: paradajkové vločky, koriander, kurkuma, horčica, chilli, peper , rasca, senovka, cícerová
Zmes zmiešame s maslom a podávame s minutkami. K dochuteniu majonézy, polievok, omáčok a šalátov. | Zloženie: jedlá soľ (max. 26 %), oregáno, petržlen, majoránka, pažitka, cesnak, paprika, cukor | Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korení a veľmi
Zmes korenia na ryby vhodná k dochuteniu všetkých druhov ryb, sladkovodných aj morských. | Zloženie: jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citronová kôra, kurkuma, bôbkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn,
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30
Chlebové korenie. | | Zloženie: Rasca plod, fenikel plod, koriander plod. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: 1 - 2 lyžičky na 1 kg múky (podľa chuti).Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenie a veľmi priaznivou cenou v pomere k
Poznajte rozmanitosť 6 druhov korenie bez soli a glutamanu sodného. |
Na steaky a pečené mäsá. Jemne pikantné. | Zloženie. peper, paprika, kari (kurkuma,cibuľa, cesnak, horčica, chilli, koriander, rasca, zázvor, senovka semeno, fenykel), cibuľa, cesnak, paradajkový prášok, kurkuma, cukor, petržlen, muškátový oriešok, pažitka, majoránka, tymián,
Zmes korenia Piri-Piri je jemne pálivé korenie vhodné na mäso a omáčky. | Zloženie: chilli, cibuľa, paprika, peper, cesnak, morská soľ (5 %), trebuľka. Bez glutamanu sodného.
Tuniská zmes korenia Harissa vhodná pre pečené mäsá a dusenú zeleninu. Koreniaca zmes je pálivá. Bez glutamanu sodného
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i na panvici. | Zloženie: paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradajkový prášok, kurkuma, trstinvý cukor, peper, petržlen, oregáno, bazalka, rozmarýn, tymián, muškátový oriešok | | Tato
Koriander uplatníte v thajskej a aj juhoamerickej kuchyni k dochuteniu omáčok, ale taktiež do mletého mäsa. Bez glutamanu sodného
Na prípravu perníkov a pečiva. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Chuť a vôňa indickej kuchyne. Bez glutamanu sodného. | 5 druhov korenia