Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1,49 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Trebuľka je korenie vhodné predovšetkým do polievok, bylinkového masla, bešamelových omáčiek.
Zloženie: Trebuľka. Bez glutamanu sodného.
Kategória | Korenie |
Trebuľka je korenie vhodné predovšetkým do polievok, bylinkového masla, bešamelových omáčiek. | Zloženie: Trebuľka. Bez glutamanu sodného
Oregáno najde uplatnenie predovšetkým v talianskej a gréckej kuchyni. Skvelo dochutí pizzu, cestoviny a hydinu. | Zloženie: oregáno vňať drvená. Bez glutamánu sodného
Klinček je korenie vhodné do kompotov, kečupov, nakládanej zeleniny, hodí sa tiež do varenej ryže alebo do zvareného vína. | Zloženie: klinček (puky klinčeka vonného).
Perníkové korenie je zmes vhodná do perníkov alebo iného drobného sladkého pečiva. koření vhodná k pečení perníků a jiných druhu typicky vánočních cukroví. | Zloženie: škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. Bez glutamanu sodného
Rozmarýn sa skvelo hodí na pečenú hydinu, do omáčok, pečených zemiakov, bravčovú pečeň. | Zloženie: listy rozmarýnu . Bez glutamanu sodného
Kôpor je vhodný predovšetkým do kôprovej omáčky a zemiakovej polievky, ale taktiež nájde uplatnenie pri zavarovaní zeleniny a v kapustových šalátoch. | Zloženie: kôpor vonný. Bez glutamanu sodného
Koriander uplatníte v thajskej a aj juhoamerickej kuchyni k dochuteniu omáčok, ale taktiež do mletého mäsa. Bez glutamanu sodného
Extra kvalita, záhradné pestovanie! Do talianskej kuchyne, na pizzu, špagety, šaláty. Vhodná do fazule a omáčok. | | Zloženie: List bazalky. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 20 g | | Krajina
Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jedál. Môžete ho využiť v pečive, azijskej kuchyni, ale tiež v káve či čaji, známy predovšetkým z arabských zemí. | Zloženie: mleté plody pravého kardamomu. Bez glutamanu sodného.
Provensálské korenie sa hodí k dochuteniu šalátov, omáčiek a na hydinu. | Zloženie: oregáno, saturejka, bazalka, majoránka, levandula, fenykel, tymián, rozmarýn, aníz, koriander. Bez glutamanu sodného
Chakalaka je zmes korenia pochádzajúca z južnej Afriky. Chakala je stredne pálivá a je vhodná predovšetkým k dochuteniu mäsa, dusenej zeleniny a rôznych pikantných omáčiek. | Zloženie: paradajkové vločky, koriander, kurkuma, horčica, chilli, peper , rasca, senovka, cícerová
Koreniaca zmes Grešík Adžika vychádza z originálnej kavkazskej receptúry, jedná sa o veľmi jemne pálivú koreniacu zmes, kde v zložení najdete: papriku, koriander, kôpor, soľ, cesnak, bazalku, pískavicu, mätu, bôbkový list, majoránku celer, petržlen, saturejku, chilli. Výrobok
Maďarské korenie sa hodí predovšetkým k príprave rôznych druhov mäsa , zvlášť pečených a taktiež do pikatných omáčok. | Zloženie: paprikové vločky, paradajkové vločky, čierny peper drtený, cibuľa orestovaná. Bez glutamanu sodného
Zmes korenia na ryby vhodná k dochuteniu všetkých druhov ryb, sladkovodných aj morských. | Zloženie: jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citronová kôra, kurkuma, bôbkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn,
Poznajte rozmanitosť 6 druhov korenie bez soli a glutamanu sodného. |
Zmes korenia tzatziki je vhodná predovšetkým do klasického šalátu, ale tiež do mliečnych výrobkov. | Zloženie: cesnak, cibuľa, jedlá soľ(max. 19 %), peper, kôpor, kurkuma. Bez glutamanu sodného.
Chuť a vôňa indickej kuchyne. Bez glutamanu sodného. | 5 druhov korenia
Tuniská zmes korenia Harissa vhodná pre pečené mäsá a dusenú zeleninu. Koreniaca zmes je pálivá. Bez glutamanu sodného
Zmes korenia Piri-Piri je jemne pálivé korenie vhodné na mäso a omáčky. | Zloženie: chilli, cibuľa, paprika, peper, cesnak, morská soľ (5 %), trebuľka. Bez glutamanu sodného.
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30