Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1,69 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Maďarské korenie sa hodí predovšetkým k príprave rôznych druhov mäsa , zvlášť pečených a taktiež do pikatných omáčok.
Zloženie: paprikové vločky, paradajkové vločky, čierny peper drtený, cibuľa orestovaná. Bez glutamanu sodného.
zloženie | paprikové vločky, paradajkové vločky, čierny peper drvený, cibuľa restovaná |
balenie | 40 g |
Kategória | Korenie |
Maďarské korenie sa hodí predovšetkým k príprave rôznych druhov mäsa , zvlášť pečených a taktiež do pikatných omáčok. | Zloženie: paprikové vločky, paradajkové vločky, čierny peper drtený, cibuľa orestovaná. Bez glutamanu sodného
Chakalaka je zmes korenia pochádzajúca z južnej Afriky. Chakala je stredne pálivá a je vhodná predovšetkým k dochuteniu mäsa, dusenej zeleniny a rôznych pikantných omáčiek. | Zloženie: paradajkové vločky, koriander, kurkuma, horčica, chilli, peper , rasca, senovka, cícerová
Koriander uplatníte v thajskej a aj juhoamerickej kuchyni k dochuteniu omáčok, ale taktiež do mletého mäsa. | Zloženie: koriander siaty. Bez glutamanu sodného
Paprikové vločky sa hodia pre ochutenie rôznych druhov mäs a taktiež do pálivých omáčiek. | Zloženie: paprika ročná. Bez glutamanu sodného
Provensálské korenie sa hodí k dochuteniu šalátov, omáčiek a na hydinu. | Zloženie: oregáno, saturejka, bazalka, majoránka, levandula, fenykel, tymián, rozmarýn, aníz, koriander. Bez glutamanu sodného
Paprika lahôdková je vhodná do polievok, omáčok, zeleninových pokrmov a duseného mäsa. | Zloženie: paprika lahôdková 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicou kvality papriky. Je v rozmedzí 40 - 180 ASTA. Bežné papriky u nás predávané dosahují 60 - 120 ASTA.)
Peper cayennský mletý uplatnite predovšetkým v azijskej a juhoamerickej kuchyni pre prípravu pálivých jedál. | Zloženie: chilli mleté - stredne pálivé. Bez glutamanu sodného
Zmes korenia na ryby vhodná k dochuteniu všetkých druhov ryb, sladkovodných aj morských. | Zloženie: jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citronová kôra, kurkuma, bôbkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn,
Trebuľka je korenie vhodné predovšetkým do polievok, bylinkového masla, bešamelových omáčiek. | Zloženie: Trebuľka. Bez glutamanu sodného
Poznajte rozmanitosť 6 druhov korenie bez soli a glutamanu sodného. |
Zázvor najde svoje uplatnenie pri dochutení hydiny a exotických polievok, tiež v azijskej kuchyni. | Zloženie: koreň zázvoru. Bez glutamanu sodného
Zmes korenia Piri-Piri je jemne pálivé korenie vhodné na mäso a omáčky. | Zloženie: chilli, cibuľa, paprika, peper, cesnak, morská soľ (5 %), trebuľka. Bez glutamanu sodného.
Koreniaca zmes Grešík Adžika vychádza z originálnej kavkazskej receptúry, jedná sa o veľmi jemne pálivú koreniacu zmes, kde v zložení najdete: papriku, koriander, kôpor, soľ, cesnak, bazalku, pískavicu, mätu, bôbkový list, majoránku celer, petržlen, saturejku, chilli. Výrobok
Peperoncino uplatníte pri dochucovaní omáčiek a cestovín, dodá jedlu ostrejšiu chuť. | Zloženie: cesnak, chilli, petržlen . Bez glutamanu sodného
Perníkové korenie je zmes vhodná do perníkov alebo iného drobného sladkého pečiva. koření vhodná k pečení perníků a jiných druhu typicky vánočních cukroví. | Zloženie: škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. Bez glutamanu sodného
Zmes korenia tzatziki je vhodná predovšetkým do klasického šalátu, ale tiež do mliečnych výrobkov. | Zloženie: cesnak, cibuľa, jedlá soľ(max. 19 %), peper, kôpor, kurkuma. Bez glutamanu sodného.
Chuť a vôňa indickej kuchyne. Bez glutamanu sodného. | 5 druhov korenia
Tuniská zmes korenia Harissa vhodná pre pečené mäsá a dusenú zeleninu. Koreniaca zmes je pálivá. Bez glutamanu sodného
Čierny peper sa hodí prakticy na všetky druhy jedál, vrátane šalátov a polievok. | Zloženie: nedozreté bobule peprovníku. Bez glutamanu sodného
Paprika údená sladká mletá sa hodí na dochutenie grilovaného a duseného mäsa. | Zloženie: paprika údená sladká. Bez glutamanu sodného
Nové korenie slúži k dochuteniu omáčok, polievok, k marinovaniu mäsa a taktiež k nakladaniu hub a zeleniny. | Zloženie: plod pimentovníka. Bez glutamanu sodného
Paprika údená pálivá mletá sa hodí na dochutenie grilovaného a duseného mäsa. | Zložení: paprika údená pálivá. Bez glutamanu sodného
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,