Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino

Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino

Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 44,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino - popis produktu

Garáž pre autíčka Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino:Malé dieťa, ktoré má rado autíčka, zaiste ocení garáž IKONKA s množstvom vymožeností. Atraktívna 2poschodová garáž bude skvelým obohatením pri hre s autíčkami. Deti sa pri tejto aktivite učia novým manuálnym schopnostiam a zároveň rozvíjajú svoju fantáziu a kreativitu. Jej výrobným materiálom je drevo. Drevená garáž pre deti z prírodného materiálu je veľmi odolná. Hračka je navrhnutá tak, aby bola bezpečná a vhodná aj pre najmenšie deti. Poteší deti od 3 rokov. Rozmery garáže pre deti IKONKA sú 37 × 48 × 36 cm (vך×h). Zásadné prednosti garáže pre autíčka Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino Garáž pre deti IKONKA je ideálnym darčekom pre každého malého neposedníka 2poschodová garáž bude skvelým doplnkom pre hranie s autíčkami Na jej výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne drevo Súčasťou balenia sú okrem garáže tiež 2 autíčka Batérie sú dodávané spolu s výrobkom Poslúži deťom od 3 rokov Rozmery garáže pre deti zodpovedajú 37 × 48 × 36 cm (vך×h) Garáž na autá pre deti disponuje ďalšou výbavou Deti na dlhú dobu zaujmú aj ďalšie pekné doplnky, ku ktorým sa radia auta, heliport, helikoptéra a výťah. Garáž na autíčka IKONKA disponuje výťahom, ktorý vyvezie autíčka až do najvyššieho poschodia. Na hornom poschodí nechýba plocha na pristátie vrtuľníkov. V balení okrem garáže nájdete 2 autíčka.

Drevené podlažná parkovisko s bohatou výbavou poteší každé dieťa. Táto hračka je veľmi pekne spracovaná a má veľa doplnkov, ktorá z týchto garáží robia nevšedný miesto pre hranie, ako pre chlapcov, tak aj pre dievčatá.

Produkt Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino patrí do skupiny produktov Drevené hračky, je v ponuke značky DR, IKONKA v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino označuje EAN kód 5903039722958.

Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino - parametre produktu

Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino - história ceny a dostupnosti

Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino - ďalšie zaujímavé produkty

Lulilo Drevená dvojposchodová mestská garáž Benino - ako nakúpiť najvýhodnejšie?