KIK KX6496 Drevená pretekárska dráha autíčka XXL

KIK KX6496 Drevená pretekárska dráha autíčka XXL

KIK KX6496 Drevená pretekárska dráha autíčka XXL

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 59,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KIK KX6496 Drevená pretekárska dráha autíčka XXL - popis produktu

Autodráha KIK KX6496 Drevená pretekárska dráha autíčka XXL:Kto bude v cieli ako prvý a oslávi víťazstvo? Autodráha KIK bude tým pravým darčekom pre všetkých malých aj veľkých nadšencov automobilového športu. Na jej výrobu poslúžil kvalitný materiál, akým je drevo. Batérie, ktoré sú potrebné na prevádzku dráhy, získate spolu s výrobkom. V balení sa nachádza autíčko/a, dráha a figúrky. Autodráha KIK je vhodná pre deti vo veku od 3 rokov. A teraz už nič nebráni tomu, poriadne to rozbehnúť! Hlavné prednosti autodráhy KIK KX6496 Drevená pretekárska dráha autíčka XXL Autodráha KIK sa stane najobľúbenejšou hračkou malých aj veľkých pretekárov Výrobca na jej výrobu vybral drevo V balení sa nachádza autíčko/a, dráha a figúrky V balení nájdete aj batérie Autodráha pre deti KIK je určená všetkým deťom od 3 rokov

Fantastická drevená guličková dráha s autíčkami poteší každého malého objaviteľa. Zorganizujte vaším deťom súťaž a sledujte, ktorá loptička bude rýchlejšia.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevené hračky, je v ponuke značky KIK v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk, Alza.sk.

Produkt KIK KX6496 Drevená pretekárska dráha autíčka XXL je označený EAN kódom 5903039706026.

KIK KX6496 Drevená pretekárska dráha autíčka XXL - parametre produktu

KIK KX6496 Drevená pretekárska dráha autíčka XXL - história ceny a dostupnosti

KIK KX6496 Drevená pretekárska dráha autíčka XXL - ďalšie zaujímavé produkty

KIK KX6496 Drevená pretekárska dráha autíčka XXL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?