433106 Montessori skladačka z recyklovaného plastu - RePlay

433106 Montessori skladačka z recyklovaného plastu - RePlay

433106 Montessori skladačka z recyklovaného plastu - RePlay

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,16 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

433106 Montessori skladačka z recyklovaného plastu - RePlay - popis produktu

Rad hračiek RePlay Sustainable od Wader Woźniak je novinkou, ktorá vznikla z potreby znížiť množstvo plastov vo svete, znížiť uhlíkovú stopu a zabezpečiť našim deťom lepšiu budúcnosť.Koncept produktu RePlay Sustainable je založený na princípe Reuse , Recycle , Replay a znamená, že nová séria hračiek RePlay je vyrobená výhradne zo surovín získaných zo spotrebiteľského plastového odpadu, v uzavretom procese recyklácie s použitím najnovších technológií. Vzdelávacie domino zo série RePlay je všestranná hračka, ktorej sila spočíva v jednoduchosti a poskytuje tak široký priestor pre rozvoj fantázie a kreativity.Skladá sa zo 4 prvkov s výraznými, pútavými farbami, ktoré majú na jednej strane vypuklý tvar a na druhej dieru.Úlohou batoľaťa je ovládať všetky štyri prvky tak, aby sa tvary správne prispôsobili otvorom .V tejto hre je kľúčom trénovať logické myslenie, koncentráciu a pamäť, ako aj jemnú motoriku. Recyklovaný plast má rôznu intenzitu šedej v závislosti od šarže.Preto sa konečná farba prvkov hračiek môže líšiť a niekedy môže byť bledšia a niekedy sýtejšia. Rozmer balenia: 21,0 x 3,0 x 17,0 cm Vek: 1+

Prekvapte svoje deti udržateľným darčekom! Naša novinka - Montessori skladačka z recyklovaného plastu - Wader - RePlay je tu, aby rozžiarila detské tváre a zároveň chránila našu planétu.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky WADER v ponuke e-shopu Market24.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 433106 Montessori skladačka z recyklovaného plastu - RePlay patrí do skupiny produktov Vzdelávacie hračky od značky WADER v ponuke e-shopu Market24.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 433106 Montessori skladačka z recyklovaného plastu - RePlay je označený EAN kódom 5900694433106.

433106 Montessori skladačka z recyklovaného plastu - RePlay - parametre produktu

433106 Montessori skladačka z recyklovaného plastu - RePlay - história ceny a dostupnosti

433106 Montessori skladačka z recyklovaného plastu - RePlay - ďalšie zaujímavé produkty

433106 Montessori skladačka z recyklovaného plastu - RePlay - ako nakúpiť najvýhodnejšie?