2880 Malatec Detský stan a hrací domček s tunelom vrátane 200 loptičiek ( MALATEC )

2880 Malatec Detský stan a hrací domček s tunelom vrátane 200 loptičiek ( MALATEC )

2880 Malatec Detský stan a hrací domček s tunelom vrátane 200 loptičiek ( MALATEC )

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 34,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

2880 Malatec Detský stan a hrací domček s tunelom vrátane 200 loptičiek ( MALATEC ) - popis produktu

Senzačná hracia súprava pre deti s 2 domčekami a s tunelom obsahuje štvorcový stan, iglu stan a tunel, ktorý ich spája. Súčasťou súpravy je 200 ks plastových loptičiek, ktoré poskytnú deťom skvelú zábavu. Stan má ľahkú konštrukciu, vďaka čomu sa ľahko a rýchlo rozkladá. Tunel umožňuje deťom voľne sa pohybovať medzi dvoma miestnosťami. Môžu sa s ním hrať na záhrade, v byte alebo na pláži.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Súprava obsahuje:Iglu stanKockatý stanTunel200 loptičiek o priemere 5 cmStany je možné používať samostatne, bez tunela a v ľubovoľnej konfigurácii vďaka niekoľkým východom zo stanu).Sada obsahuje farebné, hermeticky uzavreté loptičky vyrobené z plastu, ktoré pri deformácii sa ľahko vrátia do pôvodného tvaru.Charakteristika súpravy:Fantastické farbyĽahko sa rozloží a zložíVeľa zábavných možnostíMôže byť umiestnený v miestnosti, záhradnej terase, na plážiĽahké čistenie Polyesterový materiálZábava vo vlastnom domčeku, ktorý môže byť skvelým úkrytom pre tajomstvá a hračkyRozmery Iglu domčeka:výška: 100 cmpodlaha: 83 cm x 83 cmRozmery tunela:dĺžka: 117 cmpriemer: 45 cmRozmery štvorcového stanu:výška: 83 cmšírka: 80 cmhĺbka: 80 cmCelkový rozmer súpravy je 280 cm x83 cm x100 cm / dĺžka x šírka x výška

Najlepšie hračka pre domácnosť a záhradu. Táto praktická súprava 3 v 1, tj. Stan s tunelom a loptičkami, poskytne najmladšiemu veľa zábavy po dlhé hodiny.

Sada 3 v 1 sa skladá z dvoch stanov a tunela, ktorý ich spája. Stanové prvky pre deti s guličkami možno použiť samostatne alebo spoločne. Tunel môže byť spojený s niekoľkými rôznymi vstupmi do stanu, vďaka čomu máme možnosť akejkoľvek konfigurácie celku. Rám stanu je vyrobený z bezpečného a stabilného sklolaminátu a farebný materiál, ktorý tvorí stenu, je odolný proti roztrhnutiu. Iglov stan s tunelom je doplnený 200 farebnými guličkami.

ÚDAJE

  • ocenenia: CE, EN71
  • vek: od 3 rokov
  • rozmery max .: 280x83x100cm
  • priemer guličky: 5 cm
  • hmotnosť súpravy: 2,3 kg

V sETE

  • stan Iglo
  • stanu kocky
  • tunel
  • 200 guličiek
  • púzdro

Tento veľký detský stan s 200 loptičkami a plaziacim tunelom poskytne Vašim deťom skvelú zábavu. Trojdielny detský stan môžete postaviť doma aj vonku. S jednotlivými dielmi zostavy sa môže Vaše dieťa hrať aj samostatne.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hračky pre deti, je v ponuke značky ISO, Malatec, Toys v ponuke e-shopu Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 2880 Malatec Detský stan a hrací domček s tunelom vrátane 200 loptičiek ( MALATEC ) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky na záhradu, patrí značke ISO, Malatec, Toys, nájdete ho u predajcu Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské domčeky, je v ponuke značky ISO, Malatec, Toys v ponuke e-shopu Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 2880 Malatec Detský stan a hrací domček s tunelom vrátane 200 loptičiek ( MALATEC ) je označený EAN kódom 5902367976231.

2880 Malatec Detský stan a hrací domček s tunelom vrátane 200 loptičiek ( MALATEC ) - parametre produktu

2880 Malatec Detský stan a hrací domček s tunelom vrátane 200 loptičiek ( MALATEC ) - história ceny a dostupnosti

2880 Malatec Detský stan a hrací domček s tunelom vrátane 200 loptičiek ( MALATEC ) - ďalšie zaujímavé produkty

2880 Malatec Detský stan a hrací domček s tunelom vrátane 200 loptičiek ( MALATEC ) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?