Súprava skúmaviek s dreveným držiakom GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ks #1299410

Súprava skúmaviek s dreveným držiakom GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ks #1299410

Súprava skúmaviek s dreveným držiakom GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ks #1299410

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Súprava skúmaviek s dreveným držiakom GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ks - popis produktu

Chystáte sa na párty, ktorú organizujete? Alebo na nej budete hosťom? Tak či onak, zaiste potrebujete niečo, s čím zaujmete každého parťáka. Máme skvelý tip - párty skúmavky s dreveným podnosom.Tieto skúmavky výborne nahradia klasické poldecáky, ktoré sú už v každom bare otrepané. Sklenené poháriky sú navrhnuté v tvare skúmaviek, ktoré sa používajú v laboratóriách a drevený stojan je vhodný na položenie alebo prenášanie poldecákov.Ak to chcete na vašej párty poriadne roztočiť, neváhajte a objednajte si u nás tieto párty skúmavky s dreveným podnosom, ktoré môžu byť aj vhodným darčekom pre vašich priateľov.Poldecáky v tvare laboratórnych skúmaviek so stojanomSkúmavky sú vyrobené zo sklade a stojan z drevaV balení 4 skúmavkyObjem skúmavky: 50 mlRozmery skúmavky 15 x 2,2 cmRozmery balenia: 17,5 x 18 x 8,5 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Vyskúšajte sklenené skúmavky ako alternatívu, pre už ohrané obyčajné panáky. Usporiadajte tú najlepšiu a najoriginálnejšie párty v meste.

Technické špecifikácie:

  • Materiál: sklo, bambus
  • Kapacita: 4 x 50 ml
  • Rozmery skúmavky: 15 x 2 cm
  • Rozmery držiaku: 17 x 7,5 x 10,5 cm

Je horúce leto a vy chystáte so svojimi priateľmi veľkú párty? Vytvorte si vlastne laboratórium v priebehu party a zmeňte sa v šialeného vedca. Poldecáky vyzerajú ako skúmavky, ktoré sa používajú na rôzne experimenty.

NakupteSada zkumavek s dřevěným držákem GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ksz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza315.00Kč

Produkt Súprava skúmaviek s dreveným držiakom GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ks #1299410 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské pomôcky, patrí značke MASTER, nájdete ho u predajcu Esat.sk, Tipa.sk, Balabim.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské doplnky, vyrába ho značka MASTER, nájdete ho v e-shope Esat.sk, Tipa.sk, Balabim.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt Súprava skúmaviek s dreveným držiakom GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ks #1299410 patrí do skupiny produktov Kuchynské súpravy, patrí značke MASTER, nájdete ho u predajcu Esat.sk, Tipa.sk, Balabim.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt Súprava skúmaviek s dreveným držiakom GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ks #1299410 popisuje EAN kód 5903181010552.

Súprava skúmaviek s dreveným držiakom GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ks - parametre produktu

Súprava skúmaviek s dreveným držiakom GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ks - história ceny a dostupnosti

Súprava skúmaviek s dreveným držiakom GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ks - ďalšie zaujímavé produkty

Súprava skúmaviek s dreveným držiakom GADGET MASTER Party Glass Tube Set 4ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?