Miska s držákem na telefon GADGET MASTER Lazy Snack Bowl

Miska s držákem na telefon GADGET MASTER Lazy Snack Bowl

Miska s držákem na telefon GADGET MASTER Lazy Snack Bowl

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,43 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Miska s držákem na telefon GADGET MASTER Lazy Snack Bowl - popis produktu

Často sledujete videá a filmy na mobile a radi pri tom maškrtíte? Máme pre vás super pomocníka!Miska na oriešky s držiakom na telefón je šikovnou pomôckou pre všetkých, ktorí si radi vychutnávajú arašidy, kešu, pistácie, semienka a ďalšie druhy orieškov alebo aj ovocie, paradajky a iné maličkosti, ktoré sa hodia k dobrému videu.Táto miska na oriešky s držiakom na telefón má dve časti. V prvej si nasypete oriešky, umyté ovocie alebo zeleninu a v druhej časti je odkvapkovač na vodu. Okrem vody do spodnej misky popadajú šupky, stonky a ďalšie nečistoty. Miska má ďalej parádny držiak na mobil, takže počas maškrtenia môžete pohodlne sledovať svoje obľúbené programy, seriál alebo počúvať hudbu.Inteligentná miska s odkvapkávačom a držiakom na smartfónDĺžka držiaku na smartfón: 16,2 cmObsahuje 2 časti: vrchnú so sitkom na pochutiny a spodnú na vodu alebo stopky, škrupiny z orieškovOriginálny a funkčný dizajnJednoduchá na čistenieVyrobený z plastu (PP)Rozmery misky: 20 x 20 x 9 cmVhodná do umývačky riaduPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Výborná miska z vysoko kvalitného materiálu. Dvojvrstvová konštrukcia uľahčuje konzumácii potravín. Je úplne vynikajúce pre podávanie pistácií, slnečnicových semienok a ďalších potravín, ako sú čerstvo umyté paradajky, hrozno, jahody alebo čerešne. Vďaka držiaku na telefón môžete pohodlne desiatovať pri sledovaní videí.

Technické špecifikácie:

  • Materiál: potravinársky polypropylén (PP)
  • Dĺžka držiaku na smartphone: 16,2 cm (6 ')
  • Rozmery misky: ~ 20 x 18 x 9 cm
  • Vhodné do umývačky
  • Farba: mentolová

Miska Alum Miska s držiakom na telefón Lazy Snack Bowl:Zásadné prednosti misky Alum Miska s držiakom na telefón Lazy Snack Bowl Miska Alum na servírovanie jedla by nemala chýbať v žiadnej domácnosti Poslúži vám na Tyrkysová farba

Praktická a šikovná miska na občerstvenie s držiakom na telefón je vynikajúcim doplnkom do domácnosti. Skvele slúži na chipsy, hranolky, tyčinky, či iné dobroty.

Kvalitní Miska s držiakom na telefón GADGET MASTER Lazy Snack Bowl z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Misy.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynská technika, patrí značke Alum, DR, MASTER, nájdete ho u predajcu Esat.sk, Tipa.sk, Darcekovy-raj.sk, Alza.sk.

Produkt Miska s držákem na telefon GADGET MASTER Lazy Snack Bowl je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské pomôcky, patrí značke Alum, DR, MASTER, nájdete ho u predajcu Esat.sk, Tipa.sk, Darcekovy-raj.sk, Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské doplnky, vyrába ho značka Alum, DR, MASTER, nájdete ho v e-shope Esat.sk, Tipa.sk, Darcekovy-raj.sk, Alza.sk.

Produkt Miska s držákem na telefon GADGET MASTER Lazy Snack Bowl popisuje EAN kód 5903181013782.

Miska s držákem na telefon GADGET MASTER Lazy Snack Bowl - parametre produktu

Miska s držákem na telefon GADGET MASTER Lazy Snack Bowl - história ceny a dostupnosti

Miska s držákem na telefon GADGET MASTER Lazy Snack Bowl - ďalšie zaujímavé produkty

Miska s držákem na telefon GADGET MASTER Lazy Snack Bowl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?