Sada cukrářská GADGET MASTER Cake Decoration Kit 36ks

Sada cukrářská GADGET MASTER Cake Decoration Kit 36ks

Sada cukrářská GADGET MASTER Cake Decoration Kit 36ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada cukrářská GADGET MASTER Cake Decoration Kit 36ks - popis produktu

Torta by nemala len dobre chutiť, ale mala by aj skvele vyzerať. Aj vy si myslíte to isté? Ak radi pečiete a súhlasíte s nami, potom bude pre vás sada na zdobenie torty (36 kusov) výborným pomocníkom vo vašej kuchyni.Zdobička je vyrobená z kvalitných materiálov a je navrhnutá tak, že obsluhu i zdobenie zvládne každý. Nemusíte byť profíkom, stačí, ak budete mať dostatok kreativity na ozdobovanie tort, koláčov, zákuskov a ďalších sladkých a dokonca aj slaných dobrôt.Sada na zdobenie torty obsahuje silikónové vrecko a 36 špičiek s rôznymi motívmi. Objednajte si ju pre seba alebo ňou obdarujte šikovnú gazdinku vo vašom okolí.Sada na zdobenie tort, zákuskov, sušienok, sendvičov, tanierovBalenie obsahuje: cukrárenské vrecko (30 cm), špičky (36 ks), adaptéry (2 ks), plastová nádoba na uloženie sady Vyrobené zo silikónu (vrecko), nehrdzavejúcej ocele (špičky) a plastu (adaptéry )Jednoduché použitieVhodné do umývačky riaduRozmery balenia: 19 x 13 x 3,5 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

NakupteSada cukrářská GADGET MASTER Cake Decoration Kit 36ksz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza199.00Kč

Ozdobte svoj koláč alebo tortu s našou 36 -dielnou cukrárenskou sadou. Sada obsahuje 36 rôznych dekoratívnych hrotov vyrobených z nehrdzavejúcej ocele.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynská technika, patrí značke DR, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk.

Produkt Sada cukrářská GADGET MASTER Cake Decoration Kit 36ks patrí do skupiny produktov Kuchynské pomôcky, patrí značke DR, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské doplnky, vyrába ho značka DR, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk.

Produkt Sada cukrářská GADGET MASTER Cake Decoration Kit 36ks má EAN kód 5903181014505.

Sada cukrářská GADGET MASTER Cake Decoration Kit 36ks - parametre produktu

Sada cukrářská GADGET MASTER Cake Decoration Kit 36ks - história ceny a dostupnosti

Sada cukrářská GADGET MASTER Cake Decoration Kit 36ks - ďalšie zaujímavé produkty

Sada cukrářská GADGET MASTER Cake Decoration Kit 36ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?