Dóza na med s dřevěnou naběračkou GADGET MASTER Honey Pot #1296208

Dóza na med s dřevěnou naběračkou GADGET MASTER Honey Pot #1296208

Dóza na med s dřevěnou naběračkou GADGET MASTER Honey Pot #1296208

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,49 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dóza na med s dřevěnou naběračkou GADGET MASTER Honey Pot - popis produktu

Keramický medový hrniec s drevenou naberačkou. perfektný   malý darček pre   mnoho príležitostí   . D Arek k narodeninám, darček k matke - náš jedinečný malý darček. Keramický medový hrniec 'Meant to Bee' je vnútri aj mimo lahodne sladký, takže je to skvelý doplnok vašej oslavy! Malé žlté a čierne včely sa priblíži k tejto svadobnej bielej medové kanvicu v tvare úľa - láskavosť a praktickosť kvapkajúcej láskavosť. Vo veku je zárez, kde biele keramické srdce o veľkosti prsta pripojené k drevenej naberačke poskytuje ľahký prístup k zlatému pokladu, ktorý v ňom vaši hostia vylejú.

funkcia:

  • porcelánový medový hrniec
  • včela-príjemne hrniec v priehľadnej darčekovej krabičke s nádhernou záhradou pastelovo fialových, ružových a modrých kvetov dole
  • zvýraznená zamilovaným párom včiel uprostred slov 'Meant to Bee' a 'Honey Pot with Dipper'.
  • veľkosť hrnca: 7,62 x 6,98 cm
  • materiál: krásna hladká keramika
Objem (ml)   : 100
Hmotnosť s balením (g)   : 150

Radi používate med ako náhradu klasického bieleho cukru? Túto keramickú nádobku na med by vám mohol závidieť aj samotný medveď Balú. Vďaka drevenej naberačke na med si budete môcť správne osladiť svoj čaj. Milý dizajn so včeličkami každému prezradí, čo sa ukrýva vo vnútri a nikto sa už viac nespletie. Zamilujú si ju určite rýchlo aj vaše deti, pre ktorých bude ranný čajík s medom obľúbeným nápojom dňa. Keramická nádobka na med je šikovný darček do každej domácnosti, kde má práve toto sladidlo svoje čestné miesto.Praktická a elegantná nádobka na medVyrobená z kvalitnej keramikyDrevená naberačka pre ľahké dávkovanie meduIdeálny darček pre milovníkov medu a originálnych doplnkovElegantné darčekové balenieRozmery: 7,6 x 7 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Tento produkt nájdete v skupine Dózy na potraviny, vyrába ho značka DR, MASTER, nájdete ho v e-shope Esat.sk, Tipa.sk, Balabim.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt Dóza na med s dřevěnou naběračkou GADGET MASTER Honey Pot #1296208 patrí do skupiny produktov Kuchynská technika, patrí značke DR, MASTER, nájdete ho u predajcu Esat.sk, Tipa.sk, Balabim.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské pomôcky, patrí značke DR, MASTER, nájdete ho u predajcu Esat.sk, Tipa.sk, Balabim.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt Dóza na med s dřevěnou naběračkou GADGET MASTER Honey Pot #1296208 má priradený EAN kód 5903181042249.

Dóza na med s dřevěnou naběračkou GADGET MASTER Honey Pot - parametre produktu

Dóza na med s dřevěnou naběračkou GADGET MASTER Honey Pot - história ceny a dostupnosti

Dóza na med s dřevěnou naběračkou GADGET MASTER Honey Pot - ďalšie zaujímavé produkty

Dóza na med s dřevěnou naběračkou GADGET MASTER Honey Pot - ako nakúpiť najvýhodnejšie?