Zlatko #7946849

Zlatko #7946849

Zlatko #7946849

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zlatko - popis produktu

Elektronická kniha Zlatko:Príbeh populárnej autorky Jenny Han o tom, ako zvládať život, keď má človek dvanásť. Annemarie má dvanásť a je to tá najhoršia vec na svete! Aj keď ju doma volajú Zlatko, je totálne nezaujímavá. Tvár má obsypanú otravnými pehami, je vyššia než všetci chalani v triede a plochá ako lata. A jej spolužiaci sa zrazu správajú divne. Hlavne najlepší kamoš Mark, s ktorým sa pozná odjakživa a... je do neho po uši zamilovaná! Zlatku sa nič nedarí a má všetkého plné zuby. Nevie, ako má prežiť ďalší deň, keď sa ledva ustála predošlý. Túži len, aby sa všetko vrátilo do starých koľají. Chce, aby bol ocko viac doma a aby si ju mama konečne všímala. Chce byť obľúbená, pekná a odvážna ako jej sestra. Chce, aby život zrazu nebol taký ťažký!

Produkt Zlatko #7946849 patrí do skupiny produktov Elektronické knihy, patrí značke Cooboo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Zlatko - parametre produktu

Zlatko - história ceny a dostupnosti

Zlatko - ďalšie zaujímavé produkty

Zlatko - ako nakúpiť najvýhodnejšie?