Záhradný sklenený ratanový stôl 150x90x70cm čierny

Záhradný sklenený ratanový stôl 150x90x70cm čierny

Záhradný sklenený ratanový stôl 150x90x70cm čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný sklenený ratanový stôl 150x90x70cm čierny - popis produktu

Technorattanový stôl bude ideálny pre vašu terasu, balkón alebo záhradu. Štýlový oplet dodáva moderný charakter a sklenená doska - vynikajúci vizuálny efekt. Stolík je funkčný a elegantný. Perfektné na stolovanie vonku. Má prísavky, vďaka ktorým je sklenená doska stabilná a nehýbe sa. Štruktúra stola je vyrobená z práškovanej ocele a nohy sa dajú mierne nastaviť, aby bezpečne sedeli na nerovnom teréne, čo určite zvýši komfort používania. Stolík sa určite hodí do každého usporiadania. Odporúčame kúpiť stoličky na Heidi. DOBRE VEDIEŤ * Technorattan (alebo syntetický ratan) - vytvorený z umelého vláknami vystuženého polyetylénu alebo polyuretánu HPDE, podobný farbou a charakteristikou prírodnému ratanu. Nábytok vyrobený z technoratanu je vysoko odolný voči nepriaznivým poveternostným podmienkam, najmä UV žiareniu. * Tvrdené sklo je päťkrát odolnejšie voči mechanickému poškodeniu, ako je obvyklé a odolné na takzvaný 'tepelný šok' alebo na náhle zmeny teploty (môžete položiť na stôl horúci nápoj alebo chladené mrazené pokrmy). Pokiaľ ide o prasknutie, rozbije sa na malé kúsky s okrajmi, ktoré nie sú ostré.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market.

Produkt Záhradný sklenený ratanový stôl 150x90x70cm čierny patrí do skupiny produktov Záhradné stoly, je v ponuke značky Merkury Market.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Balkónový nábytok od značky Merkury Market.

Záhradný sklenený ratanový stôl 150x90x70cm čierny - parametre produktu

Záhradný sklenený ratanový stôl 150x90x70cm čierny - história ceny a dostupnosti

Záhradný sklenený ratanový stôl 150x90x70cm čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný sklenený ratanový stôl 150x90x70cm čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?