Záhradný sklenený stôl 150x90x70 čierna

Záhradný sklenený stôl 150x90x70 čierna

Záhradný sklenený stôl 150x90x70 čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný sklenený stôl 150x90x70 čierna - popis produktu

Klasický záhradný stôl so sklenenou doskou, ktorý sa hodí pre väčšinu modelov stoličiek. Ideálne pre záhradu alebo terasu na väčšej rodinnej schôdzke alebo s priateľmi. Protišmykové nožičky zaručujú stabilitu a bezpečné používanie. Nosníky stola boli dodatočne tvarované tak, aby podporovali stôl a posilňovali okraje. Dodatočný rám na imobilizáciu nohy dáva celú trvanlivosť a možnosť vyššej záťaže na doske stola. Univerzálne farby sa hodia do akéhokoľvek usporiadania a získate praktický kus nábytku vo vašej záhrade. K stolu odporúčame stoličky Vigo alebo Himalaya. DOBRE VEDIEŤ: * Tvrdené sklo je päťkrát odolnejšie proti poškodeniu ako bežné sklo a odolné voči tzv „Tepelný šok“, to znamená rýchle zmeny teploty (na vyhriaty stôl môžete dať chladený alebo mrazený riad a naopak). Ak dôjde k puknutiu v dôsledku mechanického poškodenia, rozpadne sa na malé kúsky s neostrými hranami.

Produkt Záhradný sklenený stôl 150x90x70 čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné stoly, je v ponuke značky Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Záhradný sklenený stôl 150x90x70 čierna - parametre produktu

Záhradný sklenený stôl 150x90x70 čierna - história ceny a dostupnosti

Záhradný sklenený stôl 150x90x70 čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný sklenený stôl 150x90x70 čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?