Záhradný ratanový stôl  Haiti šedá

Záhradný ratanový stôl Haiti šedá

Záhradný ratanový stôl  Haiti šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný ratanový stôl Haiti šedá - popis produktu

Technoratanový stôl Haiti bude ideálny pre vašu terasu, balkón alebo záhradu. Štýlový oplet dodáva moderný charakter a sklenená doska - vynikajúci vizuálny efekt. Stolík je funkčný a elegantný. Perfektné na stolovanie vonku. Má prísavky, vďaka ktorým je sklenená doska stabilná a nehýbe sa. Štruktúra stola je vyrobená z práškovanej ocele a nohy sa dajú mierne nastaviť, aby bezpečne sedeli na nerovnom teréne, čo určite zvýši komfort používania. Stolík sa určite hodí do každého usporiadania. Odporúčame kúpiť stoličky na Haiti. DOBRE VEDIEŤ: * Technorattan (tiež známy ako umelý ratan) - je plast vyrobený z vystuženého polyetylénového vlákna HPDE alebo polyuretánu, ukladaný do vzoru, farby a vlastnosti prírodného ratanu. Výhodou polyratanového nábytku je jeho vysoká odolnosť proti nepriaznivým poveternostným podmienkam, najmä proti UV žiareniu. * Tvrdené sklo je päťkrát odolnejšie proti poškodeniu ako bežné sklo a odolné voči tzv „Tepelný šok“, to znamená rýchle zmeny teploty (na vyhriaty stôl môžete dať chladený alebo mrazený riad a naopak). Ak dôjde k puknutiu v dôsledku mechanického poškodenia, rozpadne sa na malé kúsky s neostrými hranami.

Produkt Záhradný ratanový stôl Haiti šedá patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné stoly, je v ponuke značky Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Produkt Záhradný ratanový stôl Haiti šedá patrí do skupiny produktov Balkónový nábytok od značky Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Záhradný ratanový stôl Haiti šedá - parametre produktu

Záhradný ratanový stôl Haiti šedá - história ceny a dostupnosti

Záhradný ratanový stôl Haiti šedá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný ratanový stôl Haiti šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?