Záhradný detský domček FOLDABLE PLAYHOUSE

Záhradný detský domček FOLDABLE PLAYHOUSE

Záhradný detský domček FOLDABLE PLAYHOUSE

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 90,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný detský domček FOLDABLE PLAYHOUSE - popis produktu

Priestranný interiér, živé farby, imitácia sedlovej strechy a fantastický plot nahrádzajúci dvere zapôsobí na všetky deti a prebudí ich fantáziu. Premyslená štruktúra a zaoblené hrany jednotlivých prvkov zaisťujú úplne bezpečnú zábavu. Najdôležitejším aspektom tohto produktu je jeho inovatívny montáž a demontáž - jedna minúta Vášho času bude stačiť na zostavenie celého domčeka. Určené pre deti od 2 do 6 rokov. Vhodný do interiéru aj exteriéru - ochrana proti UV žiareniu. Farba:zelená / červená / svetlo modrá Materiál:plast Rozmery:šírka: 90 cmhĺbka: 102 cmvýška: 110 cm Hmotnosť:10,6 kg Dodávané v demonte.,Priestranný interiér, živé farby, imitácia sedlovej strechy a fantastický plot nahrádzajúci dvere zapôsobí na všetky deti a prebudí ich fantáziu. Premyslená štruktúra a zaoblené hrany jednotlivých prvkov zaisťujú úplne bezpečnú zábavu. Najdôležitejším aspektom tohto produktu je jeho inovatívny montáž a demontáž - jedna minúta Vášho času bude stačiť na zostavenie celého domčeka. Určené pre deti od 2 do 6 rokov. Vhodný do interiéru aj exteriéru - ochrana proti UV žiareniu. Farba:zelená / červená / svetlo modrá Materiál:plast Rozmery:šírka: 90 cmhĺbka: 102 cmvýška: 110 cm Hmotnosť:10,6 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradný detský domček FOLDABLE PLAYHOUSE patrí do skupiny produktov Zahradné domčeky, vyrába ho značka ROJAPLAST, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské domčeky, je v ponuke značky ROJAPLAST v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Produkt Záhradný detský domček FOLDABLE PLAYHOUSE patrí do skupiny produktov Detské záhradné domčeky, patrí pod značku ROJAPLAST, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Záhradný detský domček FOLDABLE PLAYHOUSE - parametre produktu

Záhradný detský domček FOLDABLE PLAYHOUSE - história ceny a dostupnosti

Záhradný detský domček FOLDABLE PLAYHOUSE - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný detský domček FOLDABLE PLAYHOUSE - ako nakúpiť najvýhodnejšie?