Detský záhradný domček ADAM Modrá #7161813

Detský záhradný domček ADAM Modrá #7161813

Detský záhradný domček ADAM Modrá #7161813

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 754,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detský záhradný domček ADAM Modrá - popis produktu

Každý malý nezbedník potrebuje miesto, kde bude vymýšľať nové dobrodružstvá, plánovať všelijaké výpravy, miesto, kde založí vlastnú klubovňu a bude sa stretávať so svojimi kamarátmi. Ich malý súkromný bunker. Detský záhradný domček ADAM im toto dokonalé útočisko zaistí. Je kvalitný, stabilný, vyrobený z masívneho dreva. Domček je zastrešený sedlovou strechou. Disponuje aj šmykľavkou, vaše deti sa tak vyšantia dlhé hodiny. Na terasu vedú schodíky, terasa je z prednej strany oplotená. ADAM poskytuje priestor aj pod domčekom, váš poklad určite vymyslí, ako toto miesto využije. Súčasťou domčeka sú aj dvojkrídlové okná s úchytmi a polovičné dvere, ktoré zaistia dostatok svetla. Domček odporúčame umiestniť na suchý a rovný povrch. Žiarivé očká a šťastný úsmev budú reakciou na tento nádherný detský domček. Farba:biela / sivábiela / sivá / modrá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne drevo / plast Rozmery:šírka: 250 cmhĺbka: 168 cmvýška: 188 cm hrúbka materiálu: 10 mm rozmer šmykľavky: 99x57 cmrozmer dverí: 44,5x93 cmrozmer okna: 45x47 cm šírka zábradlia: 94 cmvýška od zábradlia po strechu: 93 cmšírka s verandou bez strechy: 152 cmšírka od zábradlia po koniec schodov: 47 cmšírka od zábradlia po koniec šmykľavky: 99 cm Nosnosť:400 kg Hmotnosť:72 kg Dodávané v demonte.,Každý malý nezbedník potrebuje miesto, kde bude vymýšľať nové dobrodružstvá, plánovať všelijaké výpravy, miesto, kde založí vlastnú klubovňu a bude sa stretávať so svojimi kamarátmi. Ich malý súkromný bunker. Detský záhradný domček ADAM im toto dokonalé útočisko zaistí. Je kvalitný, stabilný, vyrobený z masívneho dreva. Domček je zastrešený sedlovou strechou. Disponuje aj šmykľavkou, vaše deti sa tak vyšantia dlhé hodiny. Na terasu vedú schodíky, terasa je z prednej strany oplotená. ADAM poskytuje priestor aj pod domčekom, váš poklad určite vymyslí, ako toto miesto využije. Súčasťou domčeka sú aj dvojkrídlové okná s úchytmi a polovičné dvere, ktoré zaistia dostatok svetla. Domček odporúčame umiestniť na suchý a rovný povrch. Žiarivé očká a šťastný úsmev budú reakciou na tento nádherný detský domček. Farba:biela / sivábiela / sivá / modrá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne drevo / plast Rozmery:šírka: 250 cmhĺbka: 168 cmvýška: 188 cm hrúbka materiálu: 10 mm rozmer šmykľavky: 99x57 cmrozmer dverí: 44,5x93 cmrozmer okna: 45x47 cm šírka zábradlia: 94 cmvýška od zábradlia po strechu: 93 cmšírka s verandou bez strechy: 152 cmšírka od zábradlia po koniec schodov: 47 cmšírka od zábradlia po koniec šmykľavky: 99 cm Nosnosť:400 kg Hmotnosť:72 kg Dodávané v demonte.

Produkt Detský záhradný domček ADAM Modrá #7161813 patrí do skupiny produktov Drevené hračky, je v ponuke značky VIPKON v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné domčeky, vyrába ho značka VIPKON, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Detský záhradný domček ADAM Modrá #7161813 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské domčeky, je v ponuke značky VIPKON v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Detský záhradný domček ADAM Modrá - parametre produktu

Detský záhradný domček ADAM Modrá - história ceny a dostupnosti

Detský záhradný domček ADAM Modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Detský záhradný domček ADAM Modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?