WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 čierna/zlatá 2 700 K

WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 čierna/zlatá 2 700 K

WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 čierna/zlatá 2 700 K

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 čierna/zlatá 2 700 K - popis produktu

Nástenný LED svietidlo Scava 1.0 v tvare misyNástenný LED svietidlo Scava 1.0 ponúka príjemné nepriame ambientné osvetlenie nad stenami a stropmi v kombinácii s absolútne nadčasovým dizajnom. Telo je navrhnuté ako hliníková misa otvorená v hornej časti, ktorá je pokrytá opálovým difúzorom. Svetlo integrovaných LED diód tak poskytuje jemný efekt wallwash. Kubus, ktorý je v prednej časti skosený smerom nadol, slúži ako nástenný držiak. Okrem obytných miestností možno so zariadením Scava 1.0 štýlovo osvetliť aj verejné salóniky, hotelové chodby a galérie.- vrátane ovládacieho zariadenia- externe stmievateľné (fázový strih)- dobré podanie farieb: CRI > 90

Produkt WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 čierna/zlatá 2 700 K je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke Wever & Ducré Lighting, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Wever & Ducré Lighting, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 čierna/zlatá 2 700 K patrí do skupiny produktov LED nástenné svietidlá od značky Wever & Ducré Lighting, v ponuke predajcu Svetla.sk.

WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 čierna/zlatá 2 700 K - parametre produktu

WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 čierna/zlatá 2 700 K - história ceny a dostupnosti

WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 čierna/zlatá 2 700 K - ďalšie zaujímavé produkty

WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 čierna/zlatá 2 700 K - ako nakúpiť najvýhodnejšie?