WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm mramor biely

WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm mramor biely

WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm mramor biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm mramor biely - popis produktu

Obdĺžnikové nástenné svietidlo LED Miles - biele mramorované Nástenné svietidlo LED Miles s jednoduchým hranatým tvarom, ktoré je vyrobené z kovu, získava svoj exkluzívny vzhľad vďaka bielej mramorovej doske. Miles vyžaruje svetlo zo zabudovaných LED diód nepriamo na stenu, čím poskytuje efektívne a - vďaka teplej bielej farbe svetla - aj veľmi útulné doplnkové osvetlenie. Intenzitu svetla možno nastaviť na požadovanú úroveň pomocou externého stmievača - Veľmi dobré podanie farieb - LED ovládač je súčasťou dodávky

Produkt WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm mramor biely patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Wever & Ducré Lighting, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Wever & Ducré Lighting, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm mramor biely patrí do skupiny produktov LED nástenné svietidlá od značky Wever & Ducré Lighting, v ponuke predajcu Svetla.sk.

WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm mramor biely - parametre produktu

WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm mramor biely - história ceny a dostupnosti

WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm mramor biely - ďalšie zaujímavé produkty

WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm mramor biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?