Vzdelávacia hračka InnovaGoods Taeda drevená šachová hra in1251

Vzdelávacia hračka InnovaGoods Taeda drevená šachová hra in1251

Vzdelávacia hračka InnovaGoods Taeda drevená šachová hra in1251

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vzdelávacia hračka InnovaGoods Taeda drevená šachová hra in1251 - popis produktu

Vzdelávacia hračka InnovaGoods Taeda drevená šachová hra in1251Ak máte radi vesmír gadgetov, spoločnosť InnovaGoods vám ponúka najlepšie a najoriginálnejšie novinky pre domácnosť, autá, cestovanie, deti, technológie, zábavu atď. Objavte širokú škálu kvalitných výrobkov, ktoré vynikajú svojou funkčnosťou, efektívnosťou a inovatívnym dizajnom, ako napríklad drevená pamäťová šachová karta InnovaGoods Taeda s 26 kusmi detí !Vzdelávacia hračka, ktorá ponúka rôzne spôsoby hry a podporuje učenie detí, zlepšuje rozvoj ich schopností, zručností a inteligenciePodporuje pamäť najmenších a vytvára pozitívne podnety na učenie sa a zábavu pri hraníZahŕňa: dosku, kocky a 24 pešiakovMateriál: drevoInovatívny dizajn inšpirovaný metódou MontessoriSkvelá kvalita, pevnosť a trvanlivosťStimuluje predstavivosť a kreativituPodporuje koordináciu, sústredenie a motorické zručnostiZlepšuje vizuálne vnímanie, odrazy a priestorovú orientáciuRozvíja mentálne a zmyslové schopnostiZvyšuje kognitívny rozvoj a sociálne zručnostiUmožňuje vám interagovať a posilňovať vzťahyOdporúčaný vek: 3+ rokov

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevené hračky, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Vzdelávacia hračka InnovaGoods Taeda drevená šachová hra in1251 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vzdelávacie hračky od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Vzdelávacia hračka InnovaGoods Taeda drevená šachová hra in1251 - parametre produktu

Vzdelávacia hračka InnovaGoods Taeda drevená šachová hra in1251 - história ceny a dostupnosti

Vzdelávacia hračka InnovaGoods Taeda drevená šachová hra in1251 - ďalšie zaujímavé produkty

Vzdelávacia hračka InnovaGoods Taeda drevená šachová hra in1251 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?