Vlhčené utierky na nábytok POLIBOY

Vlhčené utierky na nábytok POLIBOY

Vlhčené utierky na nábytok POLIBOY

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vlhčené utierky na nábytok POLIBOY - popis produktu

Akciová cena sa vzťahuje iba na tovar, ktorý máme u nás na sklade.Vlhčené utierky na nábytok Poliboy 24 ks od značkového nemeckého výrobcu Poliboy. Pri výbere správneho čistaceho prostriedku sa kladnie dôraz na kvalitu použitých surovín. Vlhčené utierky Poliboy sú vhodné na všetky druhu nábytku z dreva, plastu, skla a kovu. Okrem kvalitného ošetrenia zároveň chránia nábytok a pôsobia antistaticky, čo redukuje usadzovanie prachu pjo dobu jedného týždňa. Utierky sú dermatologicky testované. Pri aplikácií prostredikov Poliboy sa prosím riaďte pokynmi uvedenými na etiketách jednotlivých výrobkov.

Produkt Vlhčené utierky na nábytok POLIBOY patrí do skupiny produktov Čistiace prostriedky, je v ponuke značky Byvajsnami SK, v ponuke predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čistiace utierky, patrí pod značku Byvajsnami SK, v ponuke predajcu Nabytok-a-interier.sk.

Vlhčené utierky na nábytok POLIBOY - parametre produktu

Vlhčené utierky na nábytok POLIBOY - história ceny a dostupnosti

Vlhčené utierky na nábytok POLIBOY - ďalšie zaujímavé produkty

Vlhčené utierky na nábytok POLIBOY - ako nakúpiť najvýhodnejšie?