Vibračný anticelulitídny masážny prístroj 5 v 1 s infračerveným žiarením, InnovaGoods 3224

Vibračný anticelulitídny masážny prístroj 5 v 1 s infračerveným žiarením, InnovaGoods 3224

Vibračný anticelulitídny masážny prístroj 5 v 1 s infračerveným žiarením, InnovaGoods 3224

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibračný anticelulitídny masážny prístroj 5 v 1 s infračerveným žiarením, InnovaGoods 3224 - popis produktu

Ukážte pevnejšiu a štíhlejšiu postavu!Výskyt celej choroby a ochabnutej pokožky je spôsobený najmä hviezdou alebo náhlou zmenou hmotnosti.Pravidelné cvičenie a zdravá strava sú niektoré zo zmien odporúčaných na vrátenie pružnosti a pevnosti pokožky. Dnes existuje množstvo masérov a procedúr, ktoré môžu byť veľkou pomocou v tomto náročnom procese.Okrem mnohých iných zariadení v InnovaGoods máme tento vibračný anticelulitidny masážny prístroj. Účinne pôsobí na lokalizovaný tuk.Ako to funguje na kožiVibračný anticelulitidný masážny prístroj Cellyred 5 v 1 s infračerveným žiarením od InnovaGoods vyžaruje infračervené teplo na nahromadený tuk, čím sa zlepšuje jeho vzhľad a pevnosť. Infračervenú funkciu je možné deaktivovať, ak ju chcete používať bez tepla.Okrem boja proti celulitíde a ochabnutiu je ideálny na poskytnutie relaxácie a pohody všetkých častí tela.Anticelulitidny masér od InnovaGoods obsahuje 5 rôznych hláv pre prispôsobenie oblasti tela, ktorú chcete ošetrovať, a typu masáže alebo efektu, ktorý chcete dosiahnuť.Pomocou jemných a príjemných vibrácií vám tento masér pomôže dosiahnuť výsledky, ktoré budú dôležité. Pre správne použitie a najlepšie výsledky odporúčame používať s krémom, pleťovou vodou alebo olejom pomalými a krúživými pohybmi. ho po miernu dobu, približne 5 minút na oblasť.Výhody:✔ Bojuje proti celulitíde. ✔ Zlepšuje a vracia pružnosť pleti. ✔ Ideálne na masáže, poskytuje pocit úplnej relaxácie a pohody. ✔ Pomáha stimulovať krvný obeh. ✔ Má 5 hláv: môžete si vyžadovať typ masáže: hĺbkovo upokojujúca-anticelulitidná / odvodňovacia-anti-ochabnutá-anticelulitídna / tonizačná-relaxačná / spevňujúca. ✔ Intenzitu a rýchlosť môžete nastaviť v závislosti od ošetrovanej oblasti.Technická informáciaMateriál: ABS a TPR5 vymeniteľných hlávNastaviteľná intenzitaNastaviteľná rýchlosť: ≤ 2500 ot./min.Odporúčané denné použitie: 15-20 minExtra dlhý kábel: 1,8 mVýkon: 25W220-240 V / 50 Hzveľa. rozmery: 15 x 16,5 x 11 cmV0103224

Produkt Vibračný anticelulitídny masážny prístroj 5 v 1 s infračerveným žiarením, InnovaGoods 3224 patrí do skupiny produktov Masážne prístroje od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Vibračný anticelulitídny masážny prístroj 5 v 1 s infračerveným žiarením, InnovaGoods 3224 - parametre produktu

Vibračný anticelulitídny masážny prístroj 5 v 1 s infračerveným žiarením, InnovaGoods 3224 - história ceny a dostupnosti

Vibračný anticelulitídny masážny prístroj 5 v 1 s infračerveným žiarením, InnovaGoods 3224 - ďalšie zaujímavé produkty

Vibračný anticelulitídny masážny prístroj 5 v 1 s infračerveným žiarením, InnovaGoods 3224 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?