Elektrická vákuová masážna banka s infračerveným žiarením Farba: modrá

Elektrická vákuová masážna banka s infračerveným žiarením Farba: modrá

Elektrická vákuová masážna banka s infračerveným žiarením Farba: modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrická vákuová masážna banka s infračerveným žiarením Farba: modrá - popis produktu

Elektrická vákuová masážna banka s infračerveným žiarením je moderný a účinný prístroj, ktorý kombinuje dve populárne metódy - bankovanie (vákuovú terapiu) a infračervené svetlo. To so sebou prináša skvelé výsledky v rámci regenerácie i relaxácie. Bankovanie sa v tradičnej čínskej medicíne využíva stáročia. Vďaka bankovaniu dochádza k stimulácii krvného obehu a podpore činnosti lymfatického systému, ktorého úlohou je odvádzať toxické látky z tela. Infračervené žiarenie je pomocníkom pri zmiernení bolesti i zlepšení kvality pokožky. Svetlo preniká hlboko do tkanív a stimuluje hojivé procesy v organizme. Bankovanie napomáha odstráneniu bolesti stuhnutého svalstva, eliminuje celulitídu a upokojuje nervový systém. Ocenia ju ľudia s bolesťami pohybového aparátu a so sedavým zamestnaním, či s potrebou dopriať svojmu telu účinnú regeneráciu a úľavu od stresu. Elektrická masážna banka s infračerveným žiarením sa spája s viacerými pozitívnymi účinkami na organizmus: stimuluje krvný obeh podporuje činnosť lymfatického systému a odvádzanie toxických látok z tela zmierňuje bolesť a napätie zlepšuje stav pokožky podporuje regeneráciu Elektrická vákuová masážna banka s infračerveným žiarením má rôzne nastaviteľné režimy, čo umožňuje prispôsobenie sa individuálnym potrebám každého človeka. Disponuje intuitívnym ovládaním v podobe štyroch tlačidiel. Umožňujú regulovať teplotu, podtlak a zvoliť si zníženie podtlaku alebo pauzu. Prístroj má dva režimy: režim hlbokého podtlaku a upokojujúci režim 'dýchania'. V porovnaní s klasickými bankami, ktoré využívajú otvorený oheň, je neporovnateľne bezpečnejšia, vhodná aj na domáce použitie a ako darček pre vyznávačov zdravého životného štýlu. Kompaktné rozmery zabezpečujú ľahkú manipuláciu a mobilitu. Opomenúť nemožno všestrannosť, pretože sa hodí na rôzne typy masáží. Balenie obsahuje: elektrickú vákuovú banku s infračerveným žiarením dva penové filtre nabíjací USB-C kábel návod na použitie ochranné vrecko

Produkt Elektrická vákuová masážna banka s infračerveným žiarením Farba: modrá patrí do skupiny produktov Masážne prístroje od značky Fabulo v ponuke e-shopu Fabulo.sk.

Elektrická vákuová masážna banka s infračerveným žiarením Farba: modrá - parametre produktu

Elektrická vákuová masážna banka s infračerveným žiarením Farba: modrá - história ceny a dostupnosti

Elektrická vákuová masážna banka s infračerveným žiarením Farba: modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrická vákuová masážna banka s infračerveným žiarením Farba: modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?