Vibia Domo stropné LED svetlo, biela šikmé 2 700 K

Vibia Domo stropné LED svetlo, biela šikmé 2 700 K

Vibia Domo stropné LED svetlo, biela šikmé 2 700 K

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Domo stropné LED svetlo, biela šikmé 2 700 K - popis produktu

Biele dizajnové stropné svietidlo Domo s teplými bielymi LED diódami Stropné LED svietidlo Domo má okrúhly kryt vyrobený z hliníka, na ktorého spodnej strane sú nainštalované teplé biele LED diódy, ktoré poskytujú jasné osvetlenie s príjemným svetlom. Svietidlá z kolekcie Domo sa vďaka svojim jasným líniám dajú ľahko integrovať do miestnosti a skvele zapadajú do moderného štýlu bývania a zariaďovania. Kryt je lakovaný matnou bielou farbou a pôsobí veľmi elegantne. Stropné svietidlo je dokonale vhodné na osvetlenie priechodných priestorov, ako sú chodby alebo chodbičky, alebo na špecifické zvýraznenie objektov, napríklad v múzeách a galériách. Dizajn pochádza od dvoch dizajnérov Ramosa a Bassolsa, ktorí sa už roky venujú dizajnu a vývoju svietidiel, bytového nábytku, podujatí a priemyselných výrobkov. Pre španielsku spoločnosť VIBIA so sídlom v Barcelone už obaja dizajnéri zrealizovali množstvo projektov, ako napríklad nástennú lampu a lampu na čítanie Alpha a stropné svietidlá Duo a Domo. VIBIA je globálna spoločnosť, ktorej cieľom je vytvárať príjemnú atmosféru prostredníctvom inovatívneho dizajnu osvetlenia.

Produkt Vibia Domo stropné LED svetlo, biela šikmé 2 700 K patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Vibia Domo stropné LED svetlo, biela šikmé 2 700 K patrí do skupiny produktov LED stropné svietidlá, vyrába ho značka Vibia, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Vibia Domo stropné LED svetlo, biela šikmé 2 700 K - parametre produktu

Vibia Domo stropné LED svetlo, biela šikmé 2 700 K - história ceny a dostupnosti

Vibia Domo stropné LED svetlo, biela šikmé 2 700 K - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Domo stropné LED svetlo, biela šikmé 2 700 K - ako nakúpiť najvýhodnejšie?