Vibia Flat stropné LED svetlo 4-pl. Ø 55 cm biele

Vibia Flat stropné LED svetlo 4-pl. Ø 55 cm biele

Vibia Flat stropné LED svetlo 4-pl. Ø 55 cm biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Flat stropné LED svetlo 4-pl. Ø 55 cm biele - popis produktu

LED stropné svetlo Ploché so silnými vplyvmi geometrických tvarov Flat je séria svetiel od prémiového výrobcu Vibia. Stropné svietidlo z tejto série, dizajn od Ichira Iwasakiho, pripomína umeleckú sochu. Účinok žiarovky sa obzvlášť dobre odvíja v minimalistických miestnostiach - nielen v súkromných domácnostiach, ale aj v komerčnom prostredí. Úrovne v rôznych výškach obklopujú očarujúci lesk a vyzerá to, akoby vnútri žiarilo. Povrchy kovových tabúľ odrážajú svetlo zo štyroch svetelných bodov a nepriamo poskytujú príjemné celkové osvetlenie. Zabudovaný svetelný zdroj LED je vhodný na pripojenie 1 - 10 V, push alebo DALI so zodpovedajúcim stmieva? (exkluzívne).

Produkt Vibia Flat stropné LED svetlo 4-pl. Ø 55 cm biele patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Vibia Flat stropné LED svetlo 4-pl. Ø 55 cm biele je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED stropné svietidlá, vyrába ho značka Vibia, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Vibia Flat stropné LED svetlo 4-pl. Ø 55 cm biele - parametre produktu

Vibia Flat stropné LED svetlo 4-pl. Ø 55 cm biele - história ceny a dostupnosti

Vibia Flat stropné LED svetlo 4-pl. Ø 55 cm biele - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Flat stropné LED svetlo 4-pl. Ø 55 cm biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?