Úplne ohybná stolná LED lampa Davide

Úplne ohybná stolná LED lampa Davide

Úplne ohybná stolná LED lampa Davide

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Úplne ohybná stolná LED lampa Davide - popis produktu

Atraktívna stolová LED lampa Davide s ohybným ramenom zo starej mosadzeStolová LED lampa Davide má klasický a nadčasový dizajn. Jej mosadzný materiál v starom matnom vzhľade vytvára dôstojný akcent. Svietidlo stojí na štvorcovej základni a je vybavené ohybným ramenom. Hlavu lampy a smer svetla možno nastaviť do ľubovoľného uhla. Podlhovasté a zakrivené tienidlo má na okraji elegantný dekoratívny vzor. Zabudovaná technológia LED je dokonale energeticky úsporná s príkonom 3 W. Davide je kvalitný taliansky výrobok a pochádza z ručnej výroby. Výrobca v benátskej tradícii osvetlenia si zakladá na kvalitných materiáloch a starostlivo navrhnutých detailoch.

Produkt Úplne ohybná stolná LED lampa Davide je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke Cremasco, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Cremasco, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Úplne ohybná stolná LED lampa Davide patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka Cremasco, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Úplne ohybná stolná LED lampa Davide - parametre produktu

Úplne ohybná stolná LED lampa Davide - história ceny a dostupnosti

Úplne ohybná stolná LED lampa Davide - ďalšie zaujímavé produkty

Úplne ohybná stolná LED lampa Davide - ako nakúpiť najvýhodnejšie?