Trendy tyrkysové dlhé pyžamo Ocean

Trendy tyrkysové dlhé pyžamo Ocean

Trendy tyrkysové dlhé pyžamo Ocean

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trendy tyrkysové dlhé pyžamo Ocean - popis produktu

Pohodlné pánske pyžamo je zložené z trička s dlhým rukávom a z dlhých nohavíc. Tomuto pánskemu pyžamu naozaj nechýba štýl! Súčasťou dlhého trička je okrúhly výstrih a moderná potlač s nápisom Ocean. Spodný diel je obohatený o károvaný vzor.  Pyžamo je vyrobené z bavlny. Úplet je vhodný pre všetkých, ktorí hľadajú prírodné materiály. Pyžamo z tohto materiálu je vhodné pre každodenné nosenie. Materiál: 100 % bavlna Výrobok odporúčame prať pri teplote 40 ° C.  Pyžamo sa nesmie bieliť, chemicky čistiť ani…

Produkt Trendy tyrkysové dlhé pyžamo Ocean patrí do skupiny produktov Pánske tričká, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske nohavice, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Produkt Trendy tyrkysové dlhé pyžamo Ocean je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske pyžamá, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Trendy tyrkysové dlhé pyžamo Ocean - parametre produktu

Farbamodrá
Distribuce
VeľkosťL;M;S;XL;XXL
KategóriaNohavice, Pánske tričká, Pánske nohavice, Pyžamá, Pánske pyžamá, Pyžamové nohavice
Veľkosť2XL, L, M, S, XL
Farbamodrá
E-shopBuďchlap.sk

Trendy tyrkysové dlhé pyžamo Ocean - história ceny a dostupnosti

Trendy tyrkysové dlhé pyžamo Ocean - ďalšie zaujímavé produkty

Trendy tyrkysové dlhé pyžamo Ocean - ako nakúpiť najvýhodnejšie?