Šedo-modré pánske pyžamo Surfing

Šedo-modré pánske pyžamo Surfing

Šedo-modré pánske pyžamo Surfing

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Šedo-modré pánske pyžamo Surfing - popis produktu

Pohodlné pánske pyžamo je zložené z trička s krátkym rukávom a z voľných, krátkych nohavíc. Tričko s krátkym rukávom je potlačené surferskými motívmi a nápismi. Dopĺňajú ho jednofarebné nohavice, ktoré majú v páse gumu a šnúrku na stiahnutie, nemajú vrecká. Materiál: tričko: 70% bavlna, 30% polyester, krátke nohavice: 100 % bavlna  Pokyny pre údržbu: - možno prať v práčke pri teplote do 30°- nesušiť v sušičke- žehliť z rubu do 110°- nepoužívať bieliace prostriedky- nečistiť chemicky Veľkosť M L XL…

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tričká, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je modrá, šedá v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Produkt Šedo-modré pánske pyžamo Surfing patrí do skupiny produktov Tričká s krátkym rukávom, veľkosť odpovedá označeniu 2XL, L, M, XL, vo farbe modrá, šedá v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske nohavice, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je modrá, šedá v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Šedo-modré pánske pyžamo Surfing - parametre produktu

Farbamodrá;šedá
Distribuce
VeľkosťL;M;XL;XXL
KategóriaNohavice, Pánske tričká, Tričká s krátkym rukávom, Pánske nohavice, Pyžamá, Pánske pyžamá, Pyžamové nohavice
Veľkosť2XL, L, M, XL
Farbamodrá, šedá
E-shopBuďchlap.sk

Šedo-modré pánske pyžamo Surfing - história ceny a dostupnosti

Šedo-modré pánske pyžamo Surfing - ďalšie zaujímavé produkty

Šedo-modré pánske pyžamo Surfing - ako nakúpiť najvýhodnejšie?