Petrolejové pánske pyžamo Oliver

Petrolejové pánske pyžamo Oliver

Petrolejové pánske pyžamo Oliver

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Petrolejové pánske pyžamo Oliver - popis produktu

Pohodlné pánske pyžamo je zložené z trička s dlhým rukávom a z voľných, dlhých nohavíc. Pyžamo je vyrobené z bavlny. Úplet je vhodný pre všetkých, ktorí hľadajú prírodné materiály. Pyžamo z tohto materiálu je vhodné pre každodenné nosenie. . Na jednofarebnom tričku s okrúhlym výstrihom je nápis PARAMORE, ktorý sa opakuje aj na nohaviciach. Tričko zdobia obrázky rockovej kapely. Nohavice majú v páse gumu, šnúrku na stiahnutie a praktické vrecká. Materiál: 100 % bavlna Pokyny pre údržbu: - možno prať v…

Produkt Petrolejové pánske pyžamo Oliver patrí do skupiny produktov Pánske tričká, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA, modrá, zelená v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Čierne tričká, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA, modrá, zelená v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Produkt Petrolejové pánske pyžamo Oliver patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA, modrá, zelená v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Petrolejové pánske pyžamo Oliver - parametre produktu

Farbačierna;zelená;modrá
Distribuce
VeľkosťL;M;XL;XXL
KategóriaNohavice, Zelenina, Pánske tričká, Čierne tričká, Pánske nohavice, Pyžamá, Pánske pyžamá, Pyžamové nohavice
Veľkosť2XL, L, M, XL
FarbaČIERNA, modrá, zelená
E-shopBuďchlap.sk

Petrolejové pánske pyžamo Oliver - história ceny a dostupnosti

Petrolejové pánske pyžamo Oliver - ďalšie zaujímavé produkty

Petrolejové pánske pyžamo Oliver - ako nakúpiť najvýhodnejšie?