Štýlové červené dlhé pyžamo Erik

Štýlové červené dlhé pyžamo Erik

Štýlové červené dlhé pyžamo Erik

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Štýlové červené dlhé pyžamo Erik - popis produktu

Pohodlné pánske pyžamo je zložené z trička s dlhým rukávom a z dlhých nohavíc. Súčasťou trička je potlač s nápisom Go Faster, ktorá zaujme nielen milovníkov áut. Jednofarebný spodný diel je zakončený manžetami. Pyžamo je vyrobené z bavlny. Úplet je vhodný pre všetkých, ktorí hľadajú prírodné materiály. Pyžamo z tohto materiálu je vhodné pre každodenné nosenie. Materiál: 100 % bavlna Výrobok odporúčame prať pri teplote 40 ° C.  Pyžamo sa nesmie bieliť, chemicky čistiť ani sušiť v bubnovej sušičke. …

Produkt Štýlové červené dlhé pyžamo Erik je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tričká, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je červená v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske nohavice, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je červená v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Produkt Štýlové červené dlhé pyžamo Erik patrí do skupiny produktov Pánske pyžamá, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je červená v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Štýlové červené dlhé pyžamo Erik - parametre produktu

Farbačervená
Distribuce
VeľkosťL;M;S;XL;XXL
KategóriaNohavice, Pánske tričká, Pánske nohavice, Pyžamá, Pánske pyžamá, Pyžamové nohavice
Veľkosť2XL, L, M, S, XL
Farbačervená
E-shopBuďchlap.sk

Štýlové červené dlhé pyžamo Erik - história ceny a dostupnosti

Štýlové červené dlhé pyžamo Erik - ďalšie zaujímavé produkty

Štýlové červené dlhé pyžamo Erik - ako nakúpiť najvýhodnejšie?