Dámska kabelka červená - Coveri Shaki

Dámska kabelka červená - Coveri Shaki

Dámska kabelka červená - Coveri Shaki

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka červená - Coveri Shaki - popis produktu

Praktická, veľká, ale aj pohodlná červená kabelka, od značky Coveri, sa stane ozdobou vášho šatníka. Je ušitá z mäkkej syntetickej kože. Hlavné vrecko sa uzatvára zipsom a je dostatočne priestranné, všetko si môžete krásne usporiadať vďaka rozdeľovacej priehradke z podšívky, ktorá je na zips. Vnútri sú aj malé bočné vrecká. V zadnej časti je tiež vrecko na zips. Kabelka má pevné uši na držanie v ruke, ale aj prídavný, nastaviteľný popruh na nosenie do kríža alebo cez plece. Na prednej strane je logo značky a na ušku ozdobný brmbolec. Skvelá kabelka na každodenné nosenie. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 43 x 32 x 17 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 42 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CBLGR169-1

Produkt Dámska kabelka červená - Coveri Shaki patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka červená - Coveri Shaki - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Stany, Dámské kabelky
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka červená - Coveri Shaki - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka červená - Coveri Shaki - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka červená - Coveri Shaki - ako nakúpiť najvýhodnejšie?