Elegantná dámska menšia kabelka do ruky kávová - Coveri Glada

Elegantná dámska menšia kabelka do ruky kávová - Coveri Glada

Elegantná dámska menšia kabelka do ruky kávová - Coveri Glada

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 39 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elegantná dámska menšia kabelka do ruky kávová - Coveri Glada - popis produktu

Luxusná dámska kabelka kávovej farby zo syntetickej kože s módnou potlačou, od značky Coveri. Kabelka má dve pevné uši na nosenie v ruke. Po otvorení zipsu sa nám ponúkajú hneď dve hlavné priehradky a vo vnútri na bočných stranách malé vrecká na drobnosti. Na prednej strane sa nachádza vrecko na magnet a logo značky. V zadnej časti vrecko na zips. Na kabelke je módna potlač a kovanie je v zlatej farbe. Koženkový popruh je možné nastavovať aj úplne odopnúť. Kabelka pôsobí štýlovo a elegantne. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlatá Rozmery (max.): 34 x 26 x 15 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 53 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľný Kód tovaru: 8001MIX  

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Elegantná dámska menšia kabelka do ruky kávová - Coveri Glada patrí do skupiny produktov Kabelky do ruky od značky Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Elegantná dámska menšia kabelka do ruky kávová - Coveri Glada - parametre produktu

Elegantná dámska menšia kabelka do ruky kávová - Coveri Glada - história ceny a dostupnosti

Elegantná dámska menšia kabelka do ruky kávová - Coveri Glada - ďalšie zaujímavé produkty

Elegantná dámska menšia kabelka do ruky kávová - Coveri Glada - ako nakúpiť najvýhodnejšie?