Dámska kabelka sivá - Coveri Erikkia

Dámska kabelka sivá - Coveri Erikkia

Dámska kabelka sivá - Coveri Erikkia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka sivá - Coveri Erikkia - popis produktu

Príjemná sivá dámska kabelka do ruky od Coveri, na mnoho vašich príležitostí. Kabelka má hneď tri priehradky, z ktorých tá prostredná je na zips a postranné vrecká na cvok, vo vnútri sú potom malé bočné vrecká. Uši sú pevné, kratšie do ruky, koženkový nastaviteľný popruh na nosenie kabelky cez plece, je na pripnutie. V zadnej časti je posledný úložný priestor na zips pre vaše drobnosti. Prednú časť kabelky zdobí jemné logo značky aj ozdobný prívesok, ktorý je možné zložiť. Kabelka má všetky kovania v módnej striebornej farbe. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní.   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery kabelky: 33 x 24 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 44 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľný, odnímateľný Kód tovaru: CJLTL145-1

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka sivá - Coveri Erikkia je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kabelky do ruky od značky Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka sivá - Coveri Erikkia - parametre produktu

Dámska kabelka sivá - Coveri Erikkia - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka sivá - Coveri Erikkia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka sivá - Coveri Erikkia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?