Topjoy Dance Robert Grey #21436

Topjoy Dance Robert Grey #21436

Topjoy Dance Robert Grey #21436

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 77,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Topjoy Dance Robert Grey - popis produktu

Robot Topjoy Dance Robert Grey:Rozpohybujte robota do rytmu svojej obľúbenej hudbyS inteligentným robotom Topjoy Dance Robert prežijete veľa zábavy. Robot zatancuje do rytmu prehrávanej hudby a jeho pohyb navyše môžete diaľkovo ovládať cez mobilnú aplikáciu. Nechýbajú ani svetelné a zvukové efekty či možnosť programovania.Prehráva hudbuBluetooth, micro SD kartaTancuje do rytmuOvládanie cez mobilnú aplikáciuSvetelné efektyZvukové efektyTancuje v rytme a tempe hudbyVďaka inteligentnému algoritmu bude robot Dance Robert tancovať náhodne v rytme a tempe prehrávanej hudby. Stačí vložiť pamäťovú micro SD kartu so zvukovými súbormi alebo prehrávať hudbu z vášho mobilného zariadenia cez bezdrôtové bluetoothové rozhranie.Diaľkové ovládanie cez mobilnú aplikáciuPrepojte robota s mobilnou aplikáciou cez bezdrôtové bluetoothové rozhranie a získajte nástroj na jeho diaľkové ovládanie vrátane akcií pre pohyb rúk, nôh a ich kombináciu. K dispozícii sú tiež voľby pre nastavenie farby LEDkového osvetlenia a rýchlosti pohybu.Funkcie programovaniaPomocou aplikácie môžete vytvárať vlastné pohybové kreácie kombinujúce rôzne nastavenia rytmu, osvetlenia, rýchlosti pohybu a ďalších akcií. Svoje naprogramované pohybové scenáre môžete uložiť a kedykoľvek vyvolať.Detailné špecifikácieBluetooth 4.2Integrovaný 5 W reproduktorDosah bezdrôtového signálu 10 mBatéria 3.7 V/1 800 mAhVýdrž batérie 4 hodinyDoba nabíjania 2,5 hodinySlot na micro SD pamäťovú kartuMobilné aplikácie (Android, iOS)Výška hračky 18 cm

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky TOPJOY v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Topjoy Dance Robert Grey #21436 patrí do skupiny produktov Interaktívne hračky, je v ponuke značky TOPJOY, v ponuke predajcu Alza.sk.

Topjoy Dance Robert Grey - parametre produktu

Topjoy Dance Robert Grey - história ceny a dostupnosti

Topjoy Dance Robert Grey - ďalšie zaujímavé produkty

Topjoy Dance Robert Grey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?