Thule Taška na notebook 15,6

Thule Taška na notebook 15,6" Subterra černá

Thule Taška na notebook 15,6

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Taška na notebook 15,6" Subterra černá - popis produktu

Moderní nadčasová taška na notebook 15,6' Subterra od značky Thule v nestárnoucím černém provedení. Brašna s několika uspořádanými přepážkami pro 15,6' notebook, tablet, dokumenty a příslušenství. Řešení vše v jednom, které ochrání 15,6' notebook i 10,1' tablet. Kabely mezi zařízením a mobilní nabíječkou úhledně uspořádáte ve vnitřní kapse PowerPocket. Usnadněte si cestování pomocí integrovaného pásku, který umožňuje bezpečné zavěšení na zavazadla na kolečkách. Ochraňte si telefon a přitom jej mějte na dosah ruky v kapse na zip s měkkou výstelkou. Získejte snadný přístup k drobným předmětům a udržte si přehled díky organizéru s přístupem zpředu, kapsám a poutkům na pero. Uložte si dokumenty do bezpečí odděleně od osobní výbavy do ochranné kapsy v hlavním prostoru. Pohodlné nošení zaručuje vyjímatelný polstrovaný ramenní popruh. Pevné materiály odolné vůči vodě. Zádová část nabízí pohodlný a rychlý přístup k dokumentům nebo časopisům. Barva: černá Materiál: nylon Vnější rozměry: 42 x 10 x 30 cm Prostor pro notebook: 38,5 x 2,4 x 26,5 cm Hmotnost: 0,84 kg

Produkt Thule Taška na notebook 15,6" Subterra černá patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je černá, nájdete ho v e-shope Delmas.sk.

Thule Taška na notebook 15,6" Subterra černá - parametre produktu

Farbačerná
KategóriaTašky, Notebooky, Tašky na notebook
ZnačkaThule
Farbačerná
E-shopDelmas.sk

Thule Taška na notebook 15,6" Subterra černá - história ceny a dostupnosti

Thule Taška na notebook 15,6" Subterra černá - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Taška na notebook 15,6" Subterra černá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?