Thule Subterra 40 l Modrosivá #484173

Thule Subterra 40 l Modrosivá #484173

Thule Subterra 40 l Modrosivá #484173

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 229,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Subterra 40 l Modrosivá - popis produktu

Ak hľadáte praktický cestovný batoh, ktorý budete môcť nosiť pohodlne v ruke, cez rameno, alebo ako tašku, ktorú môžete v prípade potreby nosiť na chrbte, švédska spoločnosť Thule pre vás predstavuje ideálne riešenie. Popruhy batoha sú skryté a je možné ich jednoducho vytiahnuť, „taškový“ popruh môžete pripevniť podľa potreby. Tri držadlá na rôznych stranách zaručujú pohodlnú manipuláciu. Mnohostrannosť využitia zvyšuje tiež odnímateľný obal na notebook s vreckom na tablet a vreckom na organizáciu elektroniky.- odnímateľný obal s vypchávkou na notebook so samostatným vreckom na tablet a vreckom PowerPocket pre organizáciu príslušenstva a uchytenie káblov powerbanky- perforované ramenné popruhy z materiálu EVA so sieťovinou pre efektívne odvetrávanie a rýchle schnutie- nastaviteľný ramenný popruh cez rameno s vypchávkou- popruhy batoha je možné plne a pohodlne schovať a popruh cez rameno odopnúť, ak ich zrovna nepoužívate- výškovo aj dĺžkové nastaviteľný a odnímateľný hrudný popruh pre lepšie rozloženie váhy voči ramenám a stabilizáciu batoha- popruh v chrbtovej časti umožňuje bezpečne pripevniť batožinu na teleskopickou rukoväť kufra- za popruhom je skrytá bezpečnostné vrecko na doklady- držadlo hore, na boku aj dole pre ľahkú manipuláciu pri ukladaní do palubnej priehradky- vonkajšie zipsové vrecko pre veci, ktorá potrebujete mať neustále po ruke, s menším sieťovaným vrecúškom a klipom na kľúče- oddiel pre oddelenie špinavej bielizne, alebo topánok- postranné elastické vrecko na fľašu je možné uzatvoriť zipsom, ak ich práve nevyužívate, a uložiť do neho drobné predmety- veci sú v hlavnej komore prakticky uložené pod zipsovou sieťovanou priehradkou pre jednoduchú organizáciu- kontrastný vnútorný podkladový materiál vreciek pre prehľadnosť uložených vecí- nepremokavý materiál- spĺňa požiadavky na palubnú batožinu väčšiny leteckých spoločností

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky na rameno, je v ponuke značky Thule, farebné prevedenie je modrá v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Produkt Thule Subterra 40 l Modrosivá #484173 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Thule, vo farbe modrá v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Thule, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Thule Subterra 40 l Modrosivá - parametre produktu

Thule Subterra 40 l Modrosivá - história ceny a dostupnosti

Thule Subterra 40 l Modrosivá - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Subterra 40 l Modrosivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?