Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Bluegrey

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Bluegrey

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Bluegrey

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Bluegrey - popis produktu

Pokiaľ hľadáte tašku, do ktorej uschováte elektroniku, notebook, tablet, cennosti a oblečenie na niekoľko dní, tak práve pre vás navrhla švédska spoločnosť Thule tašku do lietadla Subterra. Okrem množstva úložného priestoru oceníte PowerPocket s možnosťou nabíjať mobil aj počas ciest a niekoľko bočných uší pre jednoduchú manipuláciu v lietadle. veľký hlavný oddiel magnetické remene pre rýchly prístup k obsahu batožiny PowerPocket na nabíjačku alebo power banku skryté bočné uchá a horné ucho pre jednoduchú manipuláciu oddelené vrecko na elektroniku pevná konštrukcia držiaca tvar vonkajšie vrecko s fleecovou podšívkou vrecko na notebook a tablet zadné malé vrecko na zips odnímateľný ramenný popruh možnosť pripevnenia na rukoväť kufra karabína na kľúče vnútorné sieťované vrecko na zips

Produkt Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Bluegrey patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Thule, vo farbe sivá v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Bluegrey je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné tašky do lietadla, vyrába ho značka Thule, vo farbe sivá v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Bluegrey - parametre produktu

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Bluegrey - história ceny a dostupnosti

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Bluegrey - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Bluegrey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?