Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Black

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Black

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Black - popis produktu

Ak hľadáte tašku, do ktorej uschováte elektroniku, notebook, tablet, cennosti a oblečenie na niekoľko dní, tak práve pre vás navrhla švédska spoločnosť Thule tašku do lietadla Subterra. Okrem množstva úložného priestoru oceníte PowerPocket s možnosťou nabíjať mobil aj počas ciest a niekoľko bočných úch pre ľahkú manipuláciu v lietadle. veľký hlavný oddiel magnetické strmene pre rýchly prístup k obsahu batožiny PowerPocket na nabíjačku alebo powerbank skryté bočné uchá a horné ucho pre ľahkú manipuláciu oddelené vrecko na elektroniku pevná konštrukcia držiaca tvar vonkajšie vrecko s fleecovou podšívkou vrecko na notebook aj tablet zadné malé vrecko na zips odnímateľný ramenný popruh možnosť pripevnenia na rukoväť kufra karabína na kľúče vnútorné sieťované vrecko na zips

Produkt Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Black je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Thule, vo farbe ČIERNA v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Black patrí do skupiny produktov Cestovné tašky do lietadla, vyrába ho značka Thule, vo farbe ČIERNA v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Black - parametre produktu

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Black - história ceny a dostupnosti

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Black - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Subterra Taška do lietadla 23 l Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?