Thule Subterra 2 PowerShuttle Mini Vetiver Gray

Thule Subterra 2 PowerShuttle Mini Vetiver Gray

Thule Subterra 2 PowerShuttle Mini Vetiver Gray

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Subterra 2 PowerShuttle Mini Vetiver Gray - popis produktu

Do praktického puzdra Thule Subterra 2 PowerShuttle pohodlne zbalíte svoje nabíjačky, slúchadlá, písacie potreby i powerbanku a učiníte tak koniec neporiadku v batohu či kabelke. Mäkké vnútorné čalúnenie drobnú elektroniku ochráni pred nárazmi i poškriabním a vnútorné prehľadné členenie udrží vo vašich malých cennostiach systém. zatváranie na kvalitný YKK zips vnútorné čalúnenie vnútorná priehradka s rýchlym prístupom vnútorné vrecko na zips vnútorné elastické pútka na káble vnútorné elastické vrecká odolný materiál pútko na kľúče priestorovo úsporný dizajn madlo na držanie v ruke

Produkt Thule Subterra 2 PowerShuttle Mini Vetiver Gray patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Thule, vo farbe sivá v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovné potreby, patrí pod značku Thule, farebné prevedenie je sivá, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Thule Subterra 2 PowerShuttle Mini Vetiver Gray - parametre produktu

Thule Subterra 2 PowerShuttle Mini Vetiver Gray - história ceny a dostupnosti

Thule Subterra 2 PowerShuttle Mini Vetiver Gray - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Subterra 2 PowerShuttle Mini Vetiver Gray - ako nakúpiť najvýhodnejšie?