Kinekus Odkvapkávač na riad UH 49x29x10cm CLEAN KIT šedý

Kinekus Odkvapkávač na riad UH 49x29x10cm CLEAN KIT šedý

Kinekus Odkvapkávač na riad UH 49x29x10cm CLEAN KIT šedý

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kinekus Odkvapkávač na riad UH 49x29x10cm CLEAN KIT šedý - popis produktu

Odkvapkávač na riad Tescoma CLEAN KIT, sivý: Odkvapkávač z prvotriedneho plastu je určený na kuchynský riad. Sivý Tescoma CLEAN KIT disponuje samostatným odnímateľným podnosom na zachytávanie vody, variabilnými zásobníkmi na taniere a príbory a je vhodný aj na veľké servírovacie taniere. Variabilný odkvapkávač na kuchynský riad CLEAN KIT sa ľahko udržuje, môžete ho bez obáv vkladať do umývačky riadu. Kľúčové vlastnosti odkvapkávača na riad Tescoma CLEAN KIT, sivýZ prvotriedneho plastu a s praktickými rozmermiTescoma CLEAN KIT je variabilný a pojme aj veľké servírovacie taniereSo zásobníkom na 4, alebo 12 tanierov a na príboryCLEAN KIT má samostatný podnos na odkvapkávanieOdkvapkávač od Tescomy je vyrobený z kvalitného plastuV neutrálnej sivej farbeVhodný do umývačky riaduMateriál:PlastRozmery:49 × 29 × 12 cmHmotnosť:810 gFarba:Sivá

Vynikajúci na odkladanie a sušenie tanierov, hrnčekov, kuchynského riadu a náradia, príborov, kuchynských nožov atď., vhodný aj pre hlboké a veľké servírovacie taniere ( až ¤ 30 cm ). Opatrený samostatným podnosom na odkvapkávanie, variabilným zásobníkom pre 4 alebo 12 tanierov a zásobníkom pre bezpečné odkladanie nožov, príborov a kuchynského náradia. Vyrobený z prvotriedneho odolného plastu, na čistenie nepoužívajte ostré predmety, v prípade potreby nechajte odmočiť. Vhodný do umývačky. 3 roky záruka.

Produkt Kinekus Odkvapkávač na riad UH 49x29x10cm CLEAN KIT šedý patrí do skupiny produktov Odkvapkávače na riad, patrí pod značku CLEAN KIT, Kinekus, Tescoma, nájdete ho v e-shope Tescoma.sk, Alza.sk, AndreaShop.sk, Profikuchar.sk, Kinekus.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Odkvapkávače riadu od značky CLEAN KIT, Kinekus, Tescoma v ponuke e-shopu Tescoma.sk, Alza.sk, AndreaShop.sk, Profikuchar.sk, Kinekus.sk.

Produkt Kinekus Odkvapkávač na riad UH 49x29x10cm CLEAN KIT šedý má EAN kód 8595028474770.

Kinekus Odkvapkávač na riad UH 49x29x10cm CLEAN KIT šedý - parametre produktu

Kinekus Odkvapkávač na riad UH 49x29x10cm CLEAN KIT šedý - video produktu

Kinekus Odkvapkávač na riad UH 49x29x10cm CLEAN KIT šedý - história ceny a dostupnosti

Kinekus Odkvapkávač na riad UH 49x29x10cm CLEAN KIT šedý - ďalšie zaujímavé produkty

Kinekus Odkvapkávač na riad UH 49x29x10cm CLEAN KIT šedý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?