Tempish NESSIE STAR auqa

Tempish NESSIE STAR auqa

Tempish NESSIE STAR auqa

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 97,82 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tempish NESSIE STAR auqa - popis produktu

Kolieskové korčule Tempish NESSIE STAR auqa: Tempish NESSIE STAR aqua sú vysoko kvalitné a komfortné inline korčule pre začiatočníkov i pokročilých, ktorí si na nich užijú veľa zábavy. Patria medzi tzv. quad korčule určené pre vykonávanie tanečných prvkov a najrôznejších trikov. Vonkajšia časť korčule je vyrobená z pravej kože, tá dokonale chráni nohu. Vnútorná časť topánky je vyplnená mikrovláknom, ktoré skvele odvádza pot i vlhkosť. Vnútorná konštrukcia topánky je rovnako veľmi komfortná, a to vďaka pohodlnej bandáži na exponovaných miestach v oblasti okolo členkov. Ľahkosť a komfort pri jazde zažijete tiež vďaka mäkkej výstelke umiestnenej v oblasti Achillovej šľachy, ktorá umožňuje voľnejší pohyb chodidla v topánke. Tempish NESSIE STAR sú veľmi komfortné inline korčule, s ktorými si užijete veľa trikov. Kľúčové vlastnosti Tempish NESSIE STAR aqua Dámske inline korčuleTempish NESSIE STAR aqua pre začiatočníkov i pokročilýchRadené medzi tzv. quad korčuleUrčené na vykonávanie tanečných prvkov a trikovVyrobené z pravej kožeVnútorná časť topánky opatrená mikrovláknomOdvádzajú pot i vlhkosťBandáž v oblasti okolo členkovMäkká výstelka v oblasti Achillovej šľachyVoľnejší pohyb chodidla v topánkeVystužený, anatomicky tvarovaný jazykŠpeciálna technológia Tempish DNAZaväzovanie na šnúrkyFarebné prevedenie: modré Komfort a zábava v jednom Tempish Nessie STAR aqua potešia všetky svoje používateľky skutočne vysokým komfortom, ktorý pri jazde poskytujú, rovnako ako zábavou, trikmi a variabilnou jazdou, ktorú umožňujú. Pevnú pozíciu nohy v korčuli zaistí vystužený, anatomicky tvarovaný jazyk. Ten sa navyše veľmi ľahko prispôsobí tvaru chodidla. Vďaka umiestneniu štyroch koliesok v páre za sebou sa budete môcť na korčuliach skvele baviť, tancovať a užívať si najrôznejších trikov. Technológia Tempish DNA Špeciálna technológia Tempish DNA vystužuje najviac namáhané miesta, a tak korčule vydržia aj zvýšeným nárokom používateľov a súčasne odolajú aj intenzívnemu zaobchádzaniu. Zosilnenie sa nachádza v oblasti päty, špičky a bokov. Pre časté uťahovanie šnúrok sú tiež prispôsobené horné pútka. Korčule Tempish NESSIE STAR sú skvelou voľbou pre všetky ženy, ktoré pri korčuľovaní preferujú komfort i mnoho zábavy. Veľkosť: 37, 38, 39, 40, 41 a 42

Produkt Tempish NESSIE STAR auqa je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kolieskové korčule od značky Tempish v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tempish NESSIE STAR auqa - parametre produktu

Tempish NESSIE STAR auqa - história ceny a dostupnosti

Tempish NESSIE STAR auqa - ďalšie zaujímavé produkty

Tempish NESSIE STAR auqa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?