Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Pri výrobe tekvicovej múky sa z tekvicových semienok najprv lisovaním za studena čiastočne zbaví tuku a potom sa najemno namelie múka, ktorá je typická svojou zelenou farbou, charakteristickou chuťou, vôňou a rôznorodým použitím. Tekvicová múka je bohatá na vlákninu, bielkoviny a je oceňovaná pre vysoký obsah vitamínu E. Je prirodzene bezlepková a je vhodná aj pre celiatikov. Tekvicová múka je tiež veľmi vhodnou náhradou za mandľovou a gaštanovou múku napr. pri alergii na orechy.
Zloženie: 100% zomleté tekvicové semienka.
Výživové údaje:
Upozornenie: Prirodzene bezlepková múka, môže obsahovať stopy lepku.
Návod na prípravu: Z tekvicovej múky možno upiecť chlieb, pečivo, pagáče, rôzne placky, je vhodná na prípravu pesta. Pridaním mandľovej arómy môže nahradiť pistácie. Je vhodná ako na pečenie tak na zahusťovanie pokrmov, pretože absorbuje veľa tekutín a tukov. Pri plnej náhrade za inú múku, pri príprave pečiva, je vhodné pridať vajcia, podľa receptu, aby sa cesto nedrobilo.
Je použiteľná do mnohých jedál a receptov či už ako čiastočná alebo úplná náhrada pôvodnej múky. Je vhodná aj pre vegetariánov a vegánov vďaka vysokému obsahu bielkovín. Vďaka nízkemu obsahu sacharidov a tukov je zase vhodná pri redukčných diétach aj pre vyznávačov zdravej stravy i paleo diéty.
Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 4-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
Obsah: 300 g
Krajina pôvodu: Maďarsko
Produkt Tekvicová múka VINCE 300 g má EAN kód 8588006645385.
Kategória | Potraviny |
EAN | 8588006645385 |
Pri výrobe tekvicovej múky sa z tekvicových semienok najprv lisovaním za studena čiastočne zbaví tuku a potom sa najemno namelie múka, ktorá je typická svojou zelenou farbou, charakteristickou chuťou, vôňou a rôznorodým použitím. Tekvicová múka je bohatá na vlákninu,
Bezlepková ryžová múka celozrnná je hodnotná alternatíva pšeničnej múky. Pri príprave pokrmov zvyšuje svoj objem. Bezlepkovým zmesiam dodáva spojivosť. Má vynikajúce sýtiace vlastnosti a nezaťažuje trávenie. | | Zloženie: 100% zomleté zrno ryže. | | Výživové
Hrachová múka je vyrábaná pomletím sušeného hrachu. Táto múka je prirodzene bezlepková a môžu ju použiť aj celiatici. Obsahuje vlákninu, sacharidy a je bohatá na antioxidanty. V hrachu sú obsiahnuté aminokyseliny ako je lyzín a minerálne látky - horčík, fosfor a
Najtelo Tekvicová múka 400 g Múka z tekvicových jadierok je asi najznámejšia medzi mužmi, práve vďaka svojim priaznivým účinkom na ochorenia prostaty, pri liečbe a prevencií problémov s močovým mechúrom. Môže mať pozitívny vplyv na prevenciu proti kardiovaskulárnych
Ryžová múka sa vyrába tradičným mletím ryže. V kuchyni ponúka široké využitie v kombinácii s ďalšími typmi múk (kukuričná, pohánková). Pri príprave bezlepkových zmesí vhodných pre celiatikov zvyšuje objem a spojitosť. Má lahodnú chuť. | | Zloženie: 100% zomleté zrno
Cícerová múka je plná dôležitých živín. Obsahuje proteíny, vitamíny B2 a B6, foláty, minerály, veľké množstvo železa. Pomáha pri problémoch s cholesterolom, pri artérioskleróze, zápche, pri poruchách nervovej sústavy vďaka folátom. Je vhodná aj pre tehotné ženy, vďaka
Jemnozrnná pšeničná múka špeciálnej kvality určená na pečenie pizze. Celozrnná múka a produkty z nej obsahujú omnoho viac vlákniny, vitamínov, minerálnych látok i stopových prvkov v porovnaní s múkou bielou. V celozrnných múkach sa zachovávajú všetky dôležité látky,
Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia , preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky. | | Zloženie: 100%
Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia , preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky. | | Zloženie: 100%
Bio špaldová múka polohrubá sa používa ako zdravšia náhrada klasickej pšeničnej múky. Je vhodná na prípravu palaciniek, na pečenie, na prípravu cestovín a zahustenie pokrmov. | | Zloženie: 100% zomleté zrno bio pšenice špaldy. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota
Bio špaldová múka hladká sa používa ako zdravšia náhrada klasickej pšeničnej múky. Je vhodná na prípravu palaciniek, na pečenie, na prípravu cestovín a zahustenie pokrmov. | | Zloženie: 100% zomleté zrno bio pšenice špaldy. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 758 kJ
Bio ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Chlieb z ražnej celozrnnej múky má prirodzene dlhšiu trvanlivosť. | | Zloženie: 100% zomleté zrno bio raže. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1605 kJ / 383 kcal | Tuky 2.7 g z toho nasýtené mastné
Špaldové cestoviny - špenátové lasagne. | | Zloženie: 96% pšeničná špaldová múka biela, voda, 4% špenátový prášok. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1325 kJ / 312 kcal | Tuky 0,83 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,18g | Sacharidy 66,41 g z toho cukry 2,11
Bio špaldová múka celozrnná hrubá zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Gaštanová múka je prirodzene bezlepková a je teda vhodná aj pre celiakov a osoby dodržiavajúce bezlepkovú diétu. Gaštanová múka má sladkastú chuť a príjemnú vôňu. | | Zloženie: 100% gaštany. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1570 kJ / 372 kcal | Tuky 3,6 g z
Bio špaldová múka celozrnná polohrubá zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Bio špaldová múka celozrnná hladká zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Múka GRIZLY Pšenová múka 500 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Jáhlová mouka GRIZLY500 g Jáhlová mouka GRIZLY je
Dietetická potravina, domáci krájaný bezgluténový chlieb. 4 porcie balené po 2 kusy (4x75 g). | | Vhodná pre celiatikov. | Bez lepku, pšeničného škrobu, sóje, mlieka, vajec.. | S extra panenským olivovým olejom. | |
Múka GRIZLY Ciroková múka 500 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Čiroková mouka GRIZLY500 g Čiroková mouka GRIZLY je
GRIZLY Pistáciová múka pražená 250 g | | Vlastnosti a výhody: Pistáciová múka je prirodzene bezlepková. Vyrába sa z lúpaných pistácií pražením horúcim vzduchom. Pistácie sú potom sekané a nakoniec jemne mleté na múku. Má svetlo hnedú až zelenú farbu s prímesou žltej, chuť