Najnižšia cena za posledných 60 dní: 1,89 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Bio ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Chlieb z ražnej celozrnnej múky má prirodzene dlhšiu trvanlivosť.
Zloženie: 100% zomleté zrno bio raže.
Výživové údaje:
Upozornenie: Obsahuje lepok.
Návod na prípravu: Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia ako biela múka, preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke 1/3-2/3 celozrnnej, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky.
Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 4-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
Obsah: 1 kg
Krajina pôvodu: Maďarsko
Bio ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Chlieb z ražnej celozrnnej múky má prirodzene dlhšiu trvanlivosť. | | Zloženie: 100% zomleté zrno bio raže. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1605 kJ / 383 kcal | Tuky 2.7 g z toho nasýtené mastné
Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia , preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky. | | Zloženie: 100%
Bio špaldová múka celozrnná hladká zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia , preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky. | | Zloženie: 100%
Bio špaldová múka celozrnná hrubá zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Bio špaldová múka celozrnná polohrubá zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Bio špaldová múka hladká sa používa ako zdravšia náhrada klasickej pšeničnej múky. Je vhodná na prípravu palaciniek, na pečenie, na prípravu cestovín a zahustenie pokrmov. | | Zloženie: 100% zomleté zrno bio pšenice špaldy. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 758 kJ
Bezlepková ryžová múka celozrnná je hodnotná alternatíva pšeničnej múky. Pri príprave pokrmov zvyšuje svoj objem. Bezlepkovým zmesiam dodáva spojivosť. Má vynikajúce sýtiace vlastnosti a nezaťažuje trávenie. | | Zloženie: 100% zomleté zrno ryže. | | Výživové
Jemnozrnná pšeničná múka špeciálnej kvality určená na pečenie pizze. Celozrnná múka a produkty z nej obsahujú omnoho viac vlákniny, vitamínov, minerálnych látok i stopových prvkov v porovnaní s múkou bielou. V celozrnných múkach sa zachovávajú všetky dôležité látky,
VanaVita BIO Špaldová múka celozrnná hladká 1000 g BIO Špaldová múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých zŕn špaldy tej najvyššej kvality. Vďaka tomu si zachováva vysoký podiel dôležitých živín a vlákniny. Pre svoju ľahko orieškovú chuť a vôňu patrí
Antersdorfer BIO Kamutová múka celozrnná 1 kg Kamut je nešľachtená obilnina pôvodom z Egypta. Pečivo upečené z tejto múky má krásnu zlatistú farbu, takže by ste nikdy nepovedali, že je upečené z celozrnnej múky. Obsahuje o 20-40% viac bielkovín ako bežná pšenica, čo ocenia
Bio špaldová múka polohrubá sa používa ako zdravšia náhrada klasickej pšeničnej múky. Je vhodná na prípravu palaciniek, na pečenie, na prípravu cestovín a zahustenie pokrmov. | | Zloženie: 100% zomleté zrno bio pšenice špaldy. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota
Ražná celozrnná múka sa výborne hodí na prípravu štartéra na chlieb– či už celozrnnú ražnú tehličku alebo nadýchaný pšenično ražný chlieb s tmavšou striedkou. Nakoľko vďaka celozrnnosti obsahuje táto múka cenné látky, dodáva chlebíku veľa prospešného pre naše
Múka GRIZLY Pohánková múka hladká celozrnná 1 000 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Pohanková hladká celozrnná mouka GRIZLY1000 g
Trvanlivé slané pečivo vyrobené z celozrnnej ražnej múky v BIO kvalite. K dispozícii dva rôzne posypy: soľ alebo sezam. Bez konzervačných látok a farbív. Produkt je vhodný pre vegánov. | | Zloženie: celozrnná ražná múka* 63,5%, voda, jedlá soľ 4,4%, palmový tuk*, trstinový
Felicia BIO celozrnné ryžové fusilli, 250g | | Obsah: Felicia BIO celozrnné ryžové fusilli | | 250g | | Charakteristika Felicia cestovín: | | Cestoviny sú vyrobené z kvalitnej celozrnnej ryžovej múky. | | BIO celozrnné ryžové cestoviny Felicia sú určené pri bezgluténovej
Ryžová múka sa vyrába tradičným mletím ryže. V kuchyni ponúka široké využitie v kombinácii s ďalšími typmi múk (kukuričná, pohánková). Pri príprave bezlepkových zmesí vhodných pre celiatikov zvyšuje objem a spojitosť. Má lahodnú chuť. | | Zloženie: 100% zomleté zrno
Múka Nominal Celozrnná špaldová múka jemne mletá 1000 g:Zmena farebného štýlu šablóny pre potraviny Celozrnná špaldová múka NominalJemne mletá, 1 000 gCelozrnná špaldová múka Nominal je základnou surovinou rôznych ciest určených na pečenie. Má jemnú orieškovú chuť a
Kakaové Hviezdičky obsahujú prevažne celozrnnú múku a sú sladené sušenou trstinovou šťavou Rapadura a medom. Obsahujú kakao a pravú Bourbon vanilku. | | Zloženie: Celozrnná pšeničná múka, pšeničná múka, sušená trstinová šťava Rapadura 20%, kakao 7%, med 2 %, morská soľ
Chlebová zmes, bezlepková múka celozrnná. Vyvážená zmes vybraných prísad s nízkym obsahom cukru, obsahuje pohánkovú múku, ryžové otruby, tapiokový škrob, kukuričný škrob a vlákninu psyllium. | | Ideálne na prípravu chleba a iných celozrnných pečív s rustikálnym
Grizly manioková (Cassava) múka BIO 1000 g | | | Administratívne zaradenie: Rastlinné múky | Zloženie: Múka z koreňa manioku jedlého * 100% | * CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva | Krajina pôvodu: Brazília | Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom
Špalda je jednou z najstarších obilnín na svete. Ide o prastarú predchodkyňu pšenice. Je veľmi dobre stráviteľná a hodí sa na výrobu celozrnných výrobkov. Špaldové celozrnné tyčinky sú chrumkavá pochúťka na zahryznutie, s topinamburovou múkou majú jemnú nasládlu
Múky nad zlato majú podobné použitie ako základná rada, avšak kvalitatívne sú na vyššej úrovni. | | Zloženie: Vyrobené zo slovenskej pšenice letnej potravinárskej. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1550 kJ / 365 kcal | Tuky 1,39 g z toho nasýtené mastné