Najnižšia cena za posledných 60 dní: 2,60 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Pri výrobe tekvicovej múky sa z tekvicových semienok najprv lisovaním za studena čiastočne zbaví tuku a potom sa najemno namelie múka, ktorá je typická svojou zelenou farbou, charakteristickou chuťou, vôňou a rôznorodým použitím. Tekvicová múka je bohatá na vlákninu, bielkoviny a je oceňovaná pre vysoký obsah vitamínu E. Je prirodzene bezlepková a je vhodná aj pre celiatikov. Tekvicová múka je tiež veľmi vhodnou náhradou za mandľovou a gaštanovou múku napr. pri alergii na orechy.
Zloženie: 100% zomleté tekvicové semienka.
Výživové údaje:
Upozornenie: Prirodzene bezlepková múka, môže obsahovať stopy lepku.
Návod na prípravu: Z tekvicovej múky možno upiecť chlieb, pečivo, pagáče, rôzne placky, je vhodná na prípravu pesta. Pridaním mandľovej arómy môže nahradiť pistácie. Je vhodná ako na pečenie tak na zahusťovanie pokrmov, pretože absorbuje veľa tekutín a tukov. Pri plnej náhrade za inú múku, pri príprave pečiva, je vhodné pridať vajcia, podľa receptu, aby sa cesto nedrobilo.
Je použiteľná do mnohých jedál a receptov či už ako čiastočná alebo úplná náhrada pôvodnej múky. Je vhodná aj pre vegetariánov a vegánov vďaka vysokému obsahu bielkovín. Vďaka nízkemu obsahu sacharidov a tukov je zase vhodná pri redukčných diétach aj pre vyznávačov zdravej stravy i paleo diéty.
Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 4-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
Obsah: 300 g
Krajina pôvodu: Maďarsko
Pri výrobe tekvicovej múky sa z tekvicových semienok najprv lisovaním za studena čiastočne zbaví tuku a potom sa najemno namelie múka, ktorá je typická svojou zelenou farbou, charakteristickou chuťou, vôňou a rôznorodým použitím. Tekvicová múka je bohatá na vlákninu,
Bezlepková ryžová múka celozrnná je hodnotná alternatíva pšeničnej múky. Pri príprave pokrmov zvyšuje svoj objem. Bezlepkovým zmesiam dodáva spojivosť. Má vynikajúce sýtiace vlastnosti a nezaťažuje trávenie. | | Zloženie: 100% zomleté zrno ryže. | | Výživové
Hrachová múka je vyrábaná pomletím sušeného hrachu. Táto múka je prirodzene bezlepková a môžu ju použiť aj celiatici. Obsahuje vlákninu, sacharidy a je bohatá na antioxidanty. V hrachu sú obsiahnuté aminokyseliny ako je lyzín a minerálne látky - horčík, fosfor a
Ryžová múka sa vyrába tradičným mletím ryže. V kuchyni ponúka široké využitie v kombinácii s ďalšími typmi múk (kukuričná, pohánková). Pri príprave bezlepkových zmesí vhodných pre celiatikov zvyšuje objem a spojitosť. Má lahodnú chuť. | | Zloženie: 100% zomleté zrno
Cícerová múka je plná dôležitých živín. Obsahuje proteíny, vitamíny B2 a B6, foláty, minerály, veľké množstvo železa. Pomáha pri problémoch s cholesterolom, pri artérioskleróze, zápche, pri poruchách nervovej sústavy vďaka folátom. Je vhodná aj pre tehotné ženy, vďaka
Jemnozrnná pšeničná múka špeciálnej kvality určená na pečenie pizze. Celozrnná múka a produkty z nej obsahujú omnoho viac vlákniny, vitamínov, minerálnych látok i stopových prvkov v porovnaní s múkou bielou. V celozrnných múkach sa zachovávajú všetky dôležité látky,
Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia , preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky. | | Zloženie: 100%
Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia , preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky. | | Zloženie: 100%
Bio špaldová múka polohrubá sa používa ako zdravšia náhrada klasickej pšeničnej múky. Je vhodná na prípravu palaciniek, na pečenie, na prípravu cestovín a zahustenie pokrmov. | | Zloženie: 100% zomleté zrno bio pšenice špaldy. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota
Bio špaldová múka hladká sa používa ako zdravšia náhrada klasickej pšeničnej múky. Je vhodná na prípravu palaciniek, na pečenie, na prípravu cestovín a zahustenie pokrmov. | | Zloženie: 100% zomleté zrno bio pšenice špaldy. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 758 kJ
Bio ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Chlieb z ražnej celozrnnej múky má prirodzene dlhšiu trvanlivosť. | | Zloženie: 100% zomleté zrno bio raže. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1605 kJ / 383 kcal | Tuky 2.7 g z toho nasýtené mastné
Špaldové cestoviny - špenátové lasagne. | | Zloženie: 96% pšeničná špaldová múka biela, voda, 4% špenátový prášok. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1325 kJ / 312 kcal | Tuky 0,83 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,18g | Sacharidy 66,41 g z toho cukry 2,11
Bio špaldová múka celozrnná polohrubá zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Bio špaldová múka celozrnná hrubá zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Bio špaldová múka celozrnná hladká zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Gaštanová múka je prirodzene bezlepková a je teda vhodná aj pre celiakov a osoby dodržiavajúce bezlepkovú diétu. Gaštanová múka má sladkastú chuť a príjemnú vôňu. | | Zloženie: 100% gaštany. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1570 kJ / 372 kcal | Tuky 3,6 g z
Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo ich uvaríte a v kuchyni majú široké využitie
Múka GRIZLY Pšenová múka 500 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Jáhlová mouka GRIZLY500 g Jáhlová mouka GRIZLY je
Múka GRIZLY Pistáciová múka 250 g:Pistáciová mouka GRIZLY250 g Pistáciová mouka GRIZLY je ideální pro celiaky, stejně tak ji využijí příznivci zdravého životního stylu. Vyrábí se z loupaných pistácií pražením horkým vzduchem, pistácie se následně
Maková múka nie je to isté ako mletý mak. V porovnaní s mletým makom má múka asi o 30% vyššie nutričné hodnoty. Pri múke sa pomocou lisovania za studena odstráni z maku olej a až následne sa mak zbavený oleja zomelie na jemnú múku. Oproti mletému maku sa múka dá bezpečne
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo ich uvaríte a c kuchyni majú široké využitie
GRIZLY Ovsená múka bezlepková 1000 g Vlastnosti a výhody: Celozrnná ovsená múka sa vyrába mletím ovsených vločiek, ktoré neboli zbavené vonkajších obalových vrstiev obilnín; a href='https://www.grizly.sk/grizly-ovesne-otruby-1000-g' target='_blank' rel='noopener