TECNOLUMEN Egyptian Eye, čierna stojaca lampa

TECNOLUMEN Egyptian Eye, čierna stojaca lampa

TECNOLUMEN Egyptian Eye, čierna stojaca lampa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TECNOLUMEN Egyptian Eye, čierna stojaca lampa - popis produktu

Stojaca LED lampa Egyptian Eye oválneho tvaru z vysokokvalitného mramoru Kvalitná stojaca lampa Egyptian Eye vyrobená v Nemecku bola vytvorená podľa návrhu známeho dizajnéra Güntera Leuchtmanna a stelesňuje nielen mimoriadne úspešný osvetľovací objekt, ale aj exkluzívny prvok zariadenia, ktorý dáva obytnému priestoru osobitý nádych. Dôležitú úlohu zohráva osobitý tvar lampy, ktorá je vyrobená z lešteného čierneho mramoru, pripomínajúceho v najvzdialenejšom zmysle egyptské oko Horus, pretože dodáva vzhľadu osobitý nádych. Za seba pri svetle hovorí nielen dizajn, ale aj svetelný účinok. Teplé biele svetlo LED jemne žiari cez okrúhle opálové sklenené oko a vytvára pôsobivú hru svetla a tieňa na stene a strope. Na zoslabenie intenzity svetla podľa potreby bol nainštalovaný šnúrový stmievač.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke TECNOLUMEN, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt TECNOLUMEN Egyptian Eye, čierna stojaca lampa patrí do skupiny produktov LED lampy, patrí značke TECNOLUMEN, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojacie lampy, patrí značke TECNOLUMEN, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

TECNOLUMEN Egyptian Eye, čierna stojaca lampa - parametre produktu

TECNOLUMEN Egyptian Eye, čierna stojaca lampa - história ceny a dostupnosti

TECNOLUMEN Egyptian Eye, čierna stojaca lampa - ďalšie zaujímavé produkty

TECNOLUMEN Egyptian Eye, čierna stojaca lampa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?