TECNOLUMEN Egyptian Eye, biela stojaca lampa

TECNOLUMEN Egyptian Eye, biela stojaca lampa

TECNOLUMEN Egyptian Eye, biela stojaca lampa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TECNOLUMEN Egyptian Eye, biela stojaca lampa - popis produktu

Dizajn by Günter Leuchtmann – LED stojaca lampa Egyptian Eye z bieleho mramoru Egyptian Eye znamená v slovenčine „egyptské oko“ a presne také egyptské oko Horus pripomína svojím dizajnom stojaca lampa, ktorá svojím eliptickým tvarom v miestnosti dosahuje takmer magicky efekt. Dôležitú úlohu nezohráva len telo svetla, ktoré je vyrobené z bieleho mramoru, ale aj tienidlo z opálového skla, ktoré vizuálne dotvára dizajn a premieta pôsobivé formy svetla a tieňa na stenu a strop, keď sa zapne teplé biele svetlo LED. Aby bolo možné vytvoriť ešte pohodlnejšiu svetelnú atmosféru, je možné svetlo individuálne regulovať pomocou integrovaného šnúrového stmievača.

Produkt TECNOLUMEN Egyptian Eye, biela stojaca lampa je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke TECNOLUMEN, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke TECNOLUMEN, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt TECNOLUMEN Egyptian Eye, biela stojaca lampa patrí do skupiny produktov Stojacie lampy, patrí značke TECNOLUMEN, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

TECNOLUMEN Egyptian Eye, biela stojaca lampa - parametre produktu

TECNOLUMEN Egyptian Eye, biela stojaca lampa - história ceny a dostupnosti

TECNOLUMEN Egyptian Eye, biela stojaca lampa - ďalšie zaujímavé produkty

TECNOLUMEN Egyptian Eye, biela stojaca lampa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?