Sušička potravín Esperanza EKD002

Sušička potravín Esperanza EKD002

Sušička potravín Esperanza EKD002

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sušička potravín Esperanza EKD002 - popis produktu

Sušička na huby, ovocie, zeleninu ChanterelleSušenie potravín je efektívny a jednoduchý spôsob údržby, zastavenie pachu a chuti potravín, a sušených produktov. Výsledkom je, že po celý rok si môžete vychutnať chuť ovocia, zeleniny alebo húb bez pridania konzervačných látok a iných umelých prísad. Toto zariadenie si dlhšie zachováva chuť a vôňu svojich obľúbených produktov. Je nevyhnutný v každej modernej a zdravej kuchyni. Má veľký výkon 250 W a vstavaný ventilátor, takže výrobky sú rýchlo, presne a rovnomerne sušené, pri zachovaní všetkých vlastností vône a chuti. Ľahké skladovanie, vďaka skladaciemu strihu.Sitá / podnosy: 5Režimy sušenia: 8Ochrana proti prehriatiu: ánoPríkon: 250 WFarba: bielaEKD002

Tento produkt nájdete v skupine Zelené potraviny, patrí pod značku Esperanza, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Sušička potravín Esperanza EKD002 patrí do skupiny produktov Sušičky ovocia, je v ponuke značky Esperanza v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sušičky na potraviny, patrí pod značku Esperanza, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Sušička potravín Esperanza EKD002 - parametre produktu

Sušička potravín Esperanza EKD002 - história ceny a dostupnosti

Sušička potravín Esperanza EKD002 - ďalšie zaujímavé produkty

Sušička potravín Esperanza EKD002 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?